Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás feldolgozására van valami tippetek a sablon dolgok helyett?
Figyelt kérdés
Mert jelenleg a munkámat sem bírom ellátni, és utcára menni sem. Valahogy mintha nem lenne erőm, elszállt volna belőlem.
Nem vagyok egy gyenge nő de most mégis így èrzem magam.
2024. jan. 22. 13:14
11/62 anonim válasza:
na, de honnan lettél kidobva? Közös lakásból? AZt nem teheti meg. Mi az, hogy egy táska ruhával? Ennyi az összes ingóságod?
12/62 A kérdező kommentje:
11 Albérlet. Nem ennyi , az ingósàgok majdnem mind közösen lett megvásàrolva. De ez a része èrdekel legkevésbè.
2024. jan. 22. 13:47
14/62 A kérdező kommentje:
13 Másik nő miatt… akit már azota oda is vitt.
2024. jan. 22. 13:50
15/62 anonim válasza:
OOo, basszus! Hát nagyon sajnálom, ez ultragaz! Vannak barátaid, családod, akikre tudsz számítani?
16/62 A kérdező kommentje:
Barátaim nincsenek, csak anyukàm él de az ország másik felèn. Elvesztettem mindent sajnos.
2024. jan. 22. 13:57
17/62 anonim válasza:
Nem tudsz hazaköltözni hozzá? Nagyon fontos lenne, hogy ne légy egyedül.
18/62 A kérdező kommentje:
Nemtudok, mert onnan azért jöttem el mert semmi munkalehetőség nem volt a környéken. Egyetlen ami van még a munkàm nem akarom azt is elveszíteni. Ott rendesek így is kaptam szabit mert szarul vagyok lelkileg… de ez is csak egy hét.
2024. jan. 22. 14:09
19/62 anonim válasza:
Nem lesz könnyű. Ha tényleg ennyire szarul vagy, akkor antidepresszánssal a pszichiáter tud segíteni. SZerintem pszichológus ezen nem nagyon. Próbálj meg jó dolgokat csinálni. Olyan trükk nincs, amivel hirtelen jobb lesz minden, újra kell építeni az életed. Arra gondolj, hogy egy aljas, szar embertől szabadultál meg :(
20/62 A kérdező kommentje:
19 Mindenem odalett, egy táska ruha maradt,.. ez is fàj
2024. jan. 22. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!