Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás feldolgozására van valami tippetek a sablon dolgok helyett?
Figyelt kérdés
Mert jelenleg a munkámat sem bírom ellátni, és utcára menni sem. Valahogy mintha nem lenne erőm, elszállt volna belőlem.
Nem vagyok egy gyenge nő de most mégis így èrzem magam.
2024. jan. 22. 13:14
1/62 anonim válasza:
Pszichológus, pszichiáter, ha ilyen szinten lent vagy.
2/62 anonim válasza:
Mindenki más, találd meg azt, ami nálad működik.
Maradj otthon, nézz sorozatokat. Kezdj el egy új hobbit (rajz, zene, horgolás...)
Szedd össze az erőd, és mozdulj ki, akár csak a sarki padig.
3/62 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak ilyen szinten hanem anyagilag is, nemtudok megfizetni egy pszichológust mert majdnem egy táska ruhával lettem kidobva, minden pénzem elment a körülmények megteremtésére.
2024. jan. 22. 13:17
4/62 A kérdező kommentje:
2. Közelben levő boltig mozdultam ki de hazafele már sírva jöttem és nem bírtam abbahagyni. Rendesen ijesztő ami velem történik.
2024. jan. 22. 13:18
5/62 anonim válasza:
Pszichiáterhez menj, az van tb-re is, mert vagy idegösszeomlásod van/lesz vagy súlyos depressziós vagy.
6/62 A kérdező kommentje:
Mennèk én de tb alapon mikor fogad? Hónapok múlva? Háziorvosi beutaló kell oda? Vagy hogy működik ez?
2024. jan. 22. 13:23
7/62 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvost és kérdezd meg.
8/62 anonim válasza:
Mennyi idő telt el a szakítás óta? A kérdés szempontjából sem mindegy, hogy még nagyon friss vagy hosszabb idő telt el.
9/62 anonim válasza:
Mikor párom elhagyott, kiköltözött, 11év után, akkor vettem egy nagy kalapácsot, 2üveg jó bort, megittam a bort, utána pedig szétvertem mindent a lakásban amit nem vitt el, vagy közös volt… jól esett…
Mindent!!!
Pl tányért, poharat mindent újat kellett utána vennem sajátot :D
10/62 A kérdező kommentje:
8 2hónap telt el.
9 Itt én voltam az a fèl aki eljött vagyis ki lettem dobva egy tàska ruhával…
2024. jan. 22. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!