Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt barátnőm lapátra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőm lapátra tett. Annyi volt az indok hogy nincs meg benne a tűz. 5 hónapig voltunk együtt. Előtte szeretett nagyon.Hagyjam békén vagy írjak neki?

Figyelt kérdés

Megmondta hogy nem akar tőlem semmit. Ha írok akkor szinte csak kötelezően válaszol.

De kipróbáltam hogy nem írok neki.

Akkor másnap írt ő normálisan kedvesen.

Pl szép napot vagy ilyesmi.

Minek ír ha egyszer én nem írok neki?

Tetszik neki hogy teperek?

Nem hogy örülne hogy aznap békén hagytam.

2023. márc. 28. 12:07
 81/91 anonim ***** válasza:
100%

73: "Mekkora igazság bakker. Valahogy mind annyira tökéletesek voltunk, hogy hát muszáj volt elhagyni :D"

:D :D :D

100/100

Ennyi :D

2023. márc. 28. 19:50
 82/91 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag az emberi viselkedés nagy részét a tudatalatti irányítja, a tudatos elme csak magyarázza a dolgokat és kitalálja hozzá az okokat. Szóval lehet, hogy maga sem tudja, miért.
2023. márc. 28. 19:51
 83/91 anonim ***** válasza:
100%

"Állítólag az emberi viselkedés nagy részét a tudatalatti irányítja, a tudatos elme csak magyarázza a dolgokat és kitalálja hozzá az okokat. "

Ennyire szerintem nem vagyunk ösztönlények.

Én inkább úgy mondanám, hogy az emberek nagy része nem ül le, és ás a mélyére a dolgoknak, hogy mi is lehet a valódi háttere annak az érzésnek, hogy "ez így nem jó". Aki megteszi, az eljuthat a válaszokig, a többség viszont inkább nem fárasztja magát, lép anélkül, hogy ő tudná az okokat.

2023. márc. 28. 19:53
 84/91 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, 84 kommentben oldottuk már meg a világot, meg a kérdező problémáját, szerintem ez már így világrekord, úgyhogy elmentem vacsorázni :)
2023. márc. 28. 19:54
 85/91 anonim ***** válasza:
100%
Én olvastam olyan pszichológiai kutatást, ami szerint de.
2023. márc. 28. 19:54
 86/91 anonim ***** válasza:
100%
#71: "te jobbat érdemelsz nálam!" "Hát, erre már rájöttem, csak nem tudtam, hogy zárjam le a beszélgetést..."😁
2023. márc. 28. 20:42
 87/91 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez egy kiváló lehetőség a tapasztalatszerzésre! Ha játszmázik, akkor A: hülyének néz, valójában nem akar semmit, B: kettyós/éretlen. Mindkét esetben red flag, csókoltatás, hagyni az egészet.
2023. márc. 28. 20:51
 88/91 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Mindenkit pozitívan értékeltem már ha ez számít. ;)

2023. márc. 29. 07:38
 89/91 anonim ***** válasza:
100%

És akkor? Hogyan tovább?

Megpróbálod elengedni, vagy egy hét múlva kiírod újra, és pörögsz rajta napestig?

2023. márc. 29. 07:44
 90/91 A kérdező kommentje:

Majd kiderül.

Nem akarok neki írni.

Már 2 napja nem is írtam és ő sem nekem.

A legutóbbi üzenetem csak látta és kész nem is reagált.

Majd látjuk meddig bírom.

A profilját azért nézegetem sajnos. Tudom nem kéne.

Persze nyitok én másfelé is Tinder Badoo beszélgetek lányokkal.

Ha nem is jön össze akkor addig sem gondolok rá amíg más lányokkal dumálok.

És ugye bármi is lehet belőle

2023. márc. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!