Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm lapátra tett. Annyi volt az indok hogy nincs meg benne a tűz. 5 hónapig voltunk együtt. Előtte szeretett nagyon.Hagyjam békén vagy írjak neki?
Megmondta hogy nem akar tőlem semmit. Ha írok akkor szinte csak kötelezően válaszol.
De kipróbáltam hogy nem írok neki.
Akkor másnap írt ő normálisan kedvesen.
Pl szép napot vagy ilyesmi.
Minek ír ha egyszer én nem írok neki?
Tetszik neki hogy teperek?
Nem hogy örülne hogy aznap békén hagytam.
61: igen, engem is sokáig érdekelt. De ezzel két probléma van:
- egyrészt nagyon ritkán kapod meg őszíntén a választ (általában valami maszatolást kapsz csak)
- másrészt, még ha meg is tudod az igazságot, akkor is a legtöbben vagy nem fogadják el, hogy az volt az ok, és nincs valami még misztikusabb, még különösebb dolog a háttérben.
Jah, és az is jól hangzik, hogy ne kövessük el újra. Nekem is van 1-2 olyan személyiségjegyem, amin változtatnom kellene, mert többször merült fel velem kapcsolatban szakításnál. Szerintem sokat változtam is, de az ember az alap személyiségjegyeit nem fogja teljesen sosem lecserélni. Kicsit le lehet kerekíteni a dolgokat, hogy ne legyen annyira "karcos", de el sosem fogod tűntetni.
63: igen, ez így van! Viszont az emberek a garanciát várják. És garancia nincs arra sem, hogy aktív élet mellett találsz párt
Másrészt, mindig azt hallgatom, hogy ő szívesen eljárna ide-oda-amoda, ha lenne párja.
Egyikük sem érti meg, hogy ez pont fordítva működik. Ha eljár mindenfelé, akkor nagyobb esélye van a pártalálásra, másrészt ha bárhol találkozik egy nővel, akkor van miről beszélgetni, mert az elég unalmas, hogy "ülök a négy fal között, de ezernyi tervem van, csak egyedül nem vágok bele")
De ilyen téren az emberek (nem csak a srácok, de a csajok is) igazán önsorsrontó módon tudnak viselkedni :(
(amúgy mondom ezt nagy bölcsen, nekem is több mint egy évembe tellett, mire felálltam, és azt mondtam, hogy basszus, el tudok menni moziba, sportolni, nyaralni, színházazni, koncertezni egyedül is, nem kell ehhez nekem feltétlen társaság)
65!
Azt mondta még a szakításkor is hogy ilyen pasira mint én vágyott éveken keresztül.
És hogy tudja hogy egy barom, és mindenki család barátok ezt mondták neki hogy hülye ha befejezi velem.
De ha nincs meg az érzelem akkor nincs meg. :-(
Bár én azt nem értem hogy döntötte el ilyen hamar.
És hogy én miért nem vettem észre rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!