Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt barátnőm lapátra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőm lapátra tett. Annyi volt az indok hogy nincs meg benne a tűz. 5 hónapig voltunk együtt. Előtte szeretett nagyon.Hagyjam békén vagy írjak neki?

Figyelt kérdés

Megmondta hogy nem akar tőlem semmit. Ha írok akkor szinte csak kötelezően válaszol.

De kipróbáltam hogy nem írok neki.

Akkor másnap írt ő normálisan kedvesen.

Pl szép napot vagy ilyesmi.

Minek ír ha egyszer én nem írok neki?

Tetszik neki hogy teperek?

Nem hogy örülne hogy aznap békén hagytam.

2023. márc. 28. 12:07
 61/91 anonim ***** válasza:
100%
59 Általában azért érdekli az embereket, hogy miért lettek kidobva, mert igy megelőzhető, hogy újra elkövessék ugyanazt a hibát, illetve változtathassanak, ha szükségét érzik a jövőre való tekintettel. Viszont sok olyan "indok" van, amit magasról le kell szarni, ilyen az emlitett nincs tűz helyzet is. Ebből annyit érdemes tanulni, hogy legközelebb magasabb érzelmi intelligenciájú nővel jöjjön össze, ne ilyen impulziv pillangóhercegnővel.
2023. márc. 28. 18:26
 62/91 anonim ***** válasza:
100%
60 Pedig ha aktív, produktív életet élnek, sokkal nagyobb valószinűséggel botlanak bele valakibe véletlenül. De ez az ex utáni rinya..hagyjuk. majd elmúlik.
2023. márc. 28. 18:27
 63/91 anonim ***** válasza:
100%

61: igen, engem is sokáig érdekelt. De ezzel két probléma van:

- egyrészt nagyon ritkán kapod meg őszíntén a választ (általában valami maszatolást kapsz csak)

- másrészt, még ha meg is tudod az igazságot, akkor is a legtöbben vagy nem fogadják el, hogy az volt az ok, és nincs valami még misztikusabb, még különösebb dolog a háttérben.

Jah, és az is jól hangzik, hogy ne kövessük el újra. Nekem is van 1-2 olyan személyiségjegyem, amin változtatnom kellene, mert többször merült fel velem kapcsolatban szakításnál. Szerintem sokat változtam is, de az ember az alap személyiségjegyeit nem fogja teljesen sosem lecserélni. Kicsit le lehet kerekíteni a dolgokat, hogy ne legyen annyira "karcos", de el sosem fogod tűntetni.

2023. márc. 28. 18:30
 64/91 anonim ***** válasza:
100%

63: igen, ez így van! Viszont az emberek a garanciát várják. És garancia nincs arra sem, hogy aktív élet mellett találsz párt

Másrészt, mindig azt hallgatom, hogy ő szívesen eljárna ide-oda-amoda, ha lenne párja.

Egyikük sem érti meg, hogy ez pont fordítva működik. Ha eljár mindenfelé, akkor nagyobb esélye van a pártalálásra, másrészt ha bárhol találkozik egy nővel, akkor van miről beszélgetni, mert az elég unalmas, hogy "ülök a négy fal között, de ezernyi tervem van, csak egyedül nem vágok bele")

De ilyen téren az emberek (nem csak a srácok, de a csajok is) igazán önsorsrontó módon tudnak viselkedni :(

(amúgy mondom ezt nagy bölcsen, nekem is több mint egy évembe tellett, mire felálltam, és azt mondtam, hogy basszus, el tudok menni moziba, sportolni, nyaralni, színházazni, koncertezni egyedül is, nem kell ehhez nekem feltétlen társaság)

2023. márc. 28. 18:34
 65/91 anonim ***** válasza:
100%
63 Az okelemzés után egyszerűbb önvizsgálatot tartani, mit csinált jól/rosszul az illető a saját valóságképe szerint, aztán ha újra visszaköszönnek a problémák, újra átgondolni és esetleg elkezdeni cselekedni, vagy!!!! jobban választani. Fenn állhat az a helyzet is, hogy egyszerűen csak a magához illőt kell megtalálnia és az új társ szemében úgy lesz tökéletes az illető, ahogy van, az alap emberi működésében.
2023. márc. 28. 18:35
 66/91 A kérdező kommentje:

65!

Azt mondta még a szakításkor is hogy ilyen pasira mint én vágyott éveken keresztül.

És hogy tudja hogy egy barom, és mindenki család barátok ezt mondták neki hogy hülye ha befejezi velem.

2023. márc. 28. 18:56
 67/91 A kérdező kommentje:

De ha nincs meg az érzelem akkor nincs meg. :-(

Bár én azt nem értem hogy döntötte el ilyen hamar.

És hogy én miért nem vettem észre rajta.

2023. márc. 28. 18:58
 68/91 A kérdező kommentje:
Na csak hogy legyen min mosolyogni ha már ilyen sokan válaszoltatok nekem leírom az agymenéseim hogy mikre gondoltam hogy miért lettem kidobva. :-)
2023. márc. 28. 19:00
 69/91 anonim ***** válasza:
100%
66 Minden világos, nem tud mit kezdeni azzal, ha jó a kapcsolat, ez igaz férfiakra, nőkre is. Ez az a tipus, aki attól tüzes, ha állandóan kattogni kell, dráma van, megcsal, nemkeres, hazudozik, ezt igér, azt igér, évek óta tart, tönkre lehet menni benne. Tulajdonképpen tedd össze a kezed, hogy ő hagyott el, mert sokkal rosszabb az, amikor lehetetlen megszabadulni ettől a tipustól. Innentől csak jobb lehet.
2023. márc. 28. 19:01
 70/91 anonim ***** válasza:
100%
69- sajnos van ilyen. Tipikusan, ha gyerekkorában is ilyen családban nőtt fel. Akkor a simán jó kapcsolat unalmas lesz, úgy tűnik, hogy nincs tűz.
2023. márc. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!