Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm lapátra tett. Annyi volt az indok hogy nincs meg benne a tűz. 5 hónapig voltunk együtt. Előtte szeretett nagyon.Hagyjam békén vagy írjak neki?
Megmondta hogy nem akar tőlem semmit. Ha írok akkor szinte csak kötelezően válaszol.
De kipróbáltam hogy nem írok neki.
Akkor másnap írt ő normálisan kedvesen.
Pl szép napot vagy ilyesmi.
Minek ír ha egyszer én nem írok neki?
Tetszik neki hogy teperek?
Nem hogy örülne hogy aznap békén hagytam.
52: én már csak ilyen "elfuserált" vagyok :)
Többször fordult elő életemben, hogy gondoltam, valami kevésbé tartós kapcsolat tökéletes lesz az adott hölggyel, aztán mindig az lett a vége, hogy "ehh, ő többet akar, én meg nem szeretném megbántani".
(Nincs bajom az alkalmi/barátság extrákkal kapcsolattal, de csak úgy, ha ez 100%-ban mindkét félnek tiszta helyzet. Ha az egyik is azt gondolja, hogy ebben több van, akkor nekem már nem fér bele).
Haverok mindig azt mondják, hogy túlgondolom, kit érdekel, majd túl lesz rajta. Én inkább tisztázni szoktam a helyzetet, nyilván az estek nagy részében erre a másik fél válasza, hogy "inkább akkor nem, ő nem erre vágyik", de legalább nincs utána problémám a tükörrel.
"Akkor másnap írt ő normálisan kedvesen.
Pl szép napot vagy ilyesmi.
Minek ír ha egyszer én nem írok neki?"
De, hogy ne csak offtopic legyek.
Kérdező, felénk ezt hívják "jojo"-nak. Tudod, az a játék, ami legördül, aztán megrántod a madzagot, akkor visszajön, majd újra legörög.
Sajnos rengeteg ember csinálja, hogy szakít, de azért nem akarja elveszíteni teljesen a másikat (ki tartaléknak, ki csak szimplán havernak akar megtartani), és megindul ez a jászma.
Kelleni nem kellesz, de azért teljesen el se szakadj tőle, légy kéznél, ha kellenél. A dologban az a mocskos, hogy neked megakadályozza a továbblépést, miközben ő nyugodtan élheti életét, és ha talál valakit, akkor ártatlanul mondhatja, hogy nem ért téged, hiszen neked is megvolt a lehetőséged.
Általában amúgy férfiak inkább az exbaránővel játsszák ("nekem nem kell, de azért ne legyen másik pasija"), nők meg a barátzónás rajongókkal, de esetedben most te vagy az ex, akit elengedni sem akar egyelőre, de megtartani sem.
Ha szerencséd van, akkor gyorsan bepasizik, és elenged, ha peched van, akkor jön a kalandozós korszaka, és két kaland között mindig te lehetsz a biztos pont (már nem szexuális téren, mert az nem nagyon lesz már, inkább érzelmileg).
Majd nemsokára leírom gépről hogy én a hülye szerelmes fejemmel hogy mikre gondoltam hogy miért lett vége.
Mindenre gondoltam már.
56: számít, hogy miért szakított? Őszíntén!?
Nyilván elkezdhetünk ezen filozófálgatni, pattinthatunk egy sört, emesélheted az elméleted, én meg hozzáteszem a saját ötleteim, aztán megállapíthatjuk, hogy hülye volt, mert veled kellett volna maradnia.
De mindent egybevéve, teljesen mindegy, hogy mi az indok, ogy eltaláljuk e, vagy nagyon messze járunk a valóságtól. A lényeg, hogy nem vagytok már egy pár, és ezen az sem változtat, ha valami nagyon racionális oka volt a szakításra, meg az sem, ha élete legnagyobb hülyeségét követi el éppen valami banális baromság miatt.
57: én is mindig ezt tanácsolom a haveroknak, akik éppen becsavarodnak.
Sajnos mindegyik visszakérdez, hogy "miért, ha elfoglalom magam, akkor visszajön?" (esetleg "ha elfoglalom magam, akkor lesz új párom?")
Mindegyiknek mondom, hogy nem, attól, hogy kimozdul, új embereket ismer meg, talál valami hobbit, sportot, elfoglaltságot, nem fogja visszakapni az exét, vagy nem fog rátalálni a szerelem. Erre nincs semmi garancia.
Viszont legalább élvezi az életet egyedül is, nem otthon ül búval 'aszottan, és búsong, hogy "miért? miért? miért?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!