Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok rajta továbblépni? Együtt se voltunk
Több hónapos ismerkedés, nem volt mély. De mégis varázslatos volt az eleje. Szerelmes nem voltam (még) de nagy illúziókat adott, beleéltem magam. Végül ő nem akart tőlem semmit, meggondolta magát hogy mégse ilyen lányra vágyik.
Ennek közel két hónapja, semmit nem tudok róla. De nem tudom elfelejteni. Mindennap eszembe jut hogy nem tudott belém szerelmes lenni, hogy én alkalmatlan vagyok erre (nem ő az első aki odáig volt értem az elején de nem alakultak ki benne azok a bizonyos érzések)
Benne van a fejemben, vele álmodok. Igaz, hogy tudom én is hogy tényleg nem őt kerestem, voltak megingásaim vele…de valahogy…nem bírom elengedni. Sportolok, dolgozok, lefoglalom magam és egyetemre járok. Mégse megy. Már olyan távoliak a történtek, ő már biztos mással van. Fáj hogy minden kedvességem ellenére nem kellettem. Valahogy úgy érzem sose fogok senkinek kelleni..nem bírok már sokadjára ezzel megkűzdeni hogy nem vagyok elég jó, valamiért…huszonéves vagyok, csak egy komoly kapcsolatom volt ahol szintén nem szerelemből szerettek
Mit tegyek?
Rögeszme, nekem volt olyan csaj, aki így 6évre beleszállt a fejembe...
Hiánypótlás, az a legjobb gyógyír szerintem. Keress mást, ismerkedj mással.
Mit tegyél? Ne kínozd magad! Nem akart akkor legyél nő és mond azt, hogy lehet ő nem akart, de majd jön olyan akinek nagyon is kellesz majd.
Az a probléma, hogy te is tudod, hogy csak illuzió volt, de azt nem,hogy most megvonási tünetek csak amiket érzel. Hiányzik, de nem ő, hanem egy igazi társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!