Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan aki egy alig pár (kb 1-3) hónapos kapcsolat után hónapokig nem tudott továbblépni? Ha ilyen rövid ideig tartott miért ilyen nehéz? (Hozzáteszem hetente látom) Mikor fog elmúlni?
Miért látod hetente? HA egy helyen dolgoztok, mondj fel. Olyan nincs, hogy valakit muszáj látnod.
Amúgy meg házas vagy, nehogy sajnáljalak már! Hiába szeretnék megházasodni, szakítottak velem a nők, tehát pont hogy nekem kéne szomorúnak lenni, mert nincs senkim. Te meg már túl vagy a házasságon, és mégsem jó semmi? Telhetetlen vagy.
Biztos nagyon rossz lehet, sajnállak, de nem tudom, hogy milyen puncija kell lennie ahhoz egy nőnek, hogy rávegyen egy férfit a házasságra.
Nézd a jó oldalát, gyerek még nincs....ugye?
Felmondasz, vagy megprobalod nem figyelembe venni akármilyen nehéz, mert nem kellesz neki. :)
A feleségedtől meg szíveskedjél elvalni, ha már egyszer nem szereted.
Volt. Van.
Gondolom mert nem tudott kifutni a dolog. Megszakadt még a jó időszakában. Így abban is maradt meg benned.
"Házas vagyok de beleszerettem, el akartam válni miatta, nagyon szeretett állítólag mégis elengedett, mert azt hiszi nem lennék boldog vele."
Nem szeretett soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!