Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan aki egy alig pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan aki egy alig pár (kb 1-3) hónapos kapcsolat után hónapokig nem tudott továbblépni? Ha ilyen rövid ideig tartott miért ilyen nehéz? (Hozzáteszem hetente látom) Mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
Házas vagyok de beleszerettem, el akartam válni miatta, nagyon szeretett állítólag mégis elengedett, mert azt hiszi nem lennék boldog vele. Nem tudok túllépni, már fél éve csak kóválygok, semmi nem segít, nem találom a helyem otthon, úgy érzem sem haza, sem felé nincs már visszaút…
2023. jan. 16. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Sok férfinek nagy trófea egy házas nő.

De az elvált nő gyerekkel már nem kell. Ő nem lenne boldog veled (meg a gyerekeiddel).

2023. jan. 21. 00:39
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
Aki szeret az nem "enged el", nem "zár le" és társai. Hazudott neked. Pláne nem szeretett nagyon. Valószínűleg nárcisztikus személyiségzavarban szenved.
2023. jan. 21. 05:00
 13/24 anonim ***** válasza:
11 A férfinek trófea ha szerető lehet? Ezt nem tudtam. Bakker ez is mekkora különbség már, nőnek szégyen férfinek trófea ha szerető lehet. Azt hittem ez férfinek is szégyen. Ja de értem ezt presztízs miatt csinálják, ja akkor nem sajnálom aki előadta hogy szegény, szerető volt.
2023. jan. 21. 05:03
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy trófea lettem volna mert inkább remete mint nőcsábász, szex miatta nem volt. Nem látom, mi oka lett volna hazudni. Ezzel szemben az elejétől mondta, hogy mit akarok tőle, jobbat érdemlek nála minden értelemben.
2023. jan. 21. 07:57
 15/24 anonim ***** válasza:
Blabla... Persze, hogy jobbat, mert hazudott az elejétől fogva és a saját lelkiismeretét így nyugtatta, hogy te magad döntöttél bár ő zavart.
2023. jan. 21. 08:45
 16/24 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatnak az intenzitása számít, nem az hogy hány hónapig tartott.

Ha ez a férfi remete, akkor megijedt a lehetőségtől, érzelmektől. Túl jónak tart magához képest és fél a csalódástól. Ha szex se volt, akkor azért, nehogy azt mondd, hogy kevés neked. Inkább bele se megy. Szerintem neki is vannak érzelmei. Ha nem lennének, akkor símán lett volna szex.

2023. jan. 21. 10:42
 17/24 anonim ***** válasza:
Akkor lehet a méretei miatt aggódott.
2023. jan. 21. 10:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Valószínű kicsi a fütykös.
2023. jan. 21. 12:58
 19/24 A kérdező kommentje:

16-os, én is így érzem, és ezzel magyarázom meg magamnak, de tehetetlen vagyok.

A szakítás után én még próbálkoztam, lett minden, de nem igazán tudott teljesíteni…ezzel már korábban is voltak gondjaink, ezért is nem lett akkor szex korábban amikor oda jutottunk volna, de én még így is vele akartam lenni és megoldani a problémákat. A többieknek: aggódott a mérete miatt is, de nekem az is rendben volt

2023. jan. 21. 14:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Mekkora volt neki? Csak hogy akisfarkú pasik is megnyugodjanak, hogy egy nő odalehet értük is.
2023. jan. 21. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!