Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan aki egy alig pár (kb 1-3) hónapos kapcsolat után hónapokig nem tudott továbblépni? Ha ilyen rövid ideig tartott miért ilyen nehéz? (Hozzáteszem hetente látom) Mikor fog elmúlni?
Sok férfinek nagy trófea egy házas nő.
De az elvált nő gyerekkel már nem kell. Ő nem lenne boldog veled (meg a gyerekeiddel).
Egy kapcsolatnak az intenzitása számít, nem az hogy hány hónapig tartott.
Ha ez a férfi remete, akkor megijedt a lehetőségtől, érzelmektől. Túl jónak tart magához képest és fél a csalódástól. Ha szex se volt, akkor azért, nehogy azt mondd, hogy kevés neked. Inkább bele se megy. Szerintem neki is vannak érzelmei. Ha nem lennének, akkor símán lett volna szex.
16-os, én is így érzem, és ezzel magyarázom meg magamnak, de tehetetlen vagyok.
A szakítás után én még próbálkoztam, lett minden, de nem igazán tudott teljesíteni…ezzel már korábban is voltak gondjaink, ezért is nem lett akkor szex korábban amikor oda jutottunk volna, de én még így is vele akartam lenni és megoldani a problémákat. A többieknek: aggódott a mérete miatt is, de nekem az is rendben volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!