Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy egy éves kapcsolatom, szakított velem a férfi, akit imádtam. (Egy félreértés, pletyka miatt, hozzáteszem) Gyakran találkozunk, egy helyen dolgozunk, mindig másképp viselkedik velem. Rengeteget szenvedek. Mit tegyek?
Én elkerulnem ahogy csak tudnám.
Nincs az, hogy egyszer barát, egyszer több.
Lehet bánja, hogy szakított, de tart az egésztől hátha igaz.
Nem is értem mit kell megbeszélni, mert egyszerűen inkább másban bízott meg mint benned.
Levegőnek nézném akármilyen nehéz is lenne, mert ha beszelgetsz vele csak rosszabb és rosszabb az állapot.
Semmi értelme az egésznek.
Tudom, de különbség, hogy munkatarsi szinten tartjuk a kapcsolatot, vagy leallunk beszélgetni, aztán jön a egér-macska játék.
Ezért írtam, hogy elkerulnem ahogy csak tudom...
"Egy félreértés, pletyka miatt"
Azóta sem tisztáztátok?
Gondolom, ő nem bízott meg benned.
Nagyapám sok mindenre megtanított a nőkkel kapcsolatban.
Pl. ilyenek, hogy:
- Nyalj rendesen!
- A "nem" = talán, teperj csak!
- ...
És a lényeg: SOHA NE KEZDJ MUNKATÁRSSAL!
"- A "nem" = talán, teperj csak!"
Ha ezt te elhiszed, és eszerint cselekszel, akkor a világ nyomoréka vagy.
Ezek szerint nem létezik olyan, hogy egy nő undorodik valakitől és rohadtul nem akar semmit?
8.
Vacsoráznál velem?
Nem?
Akkor meg se kérdezzem, hogy holnap egy ebéd?
Vagy hét végén színház + vacsi + meglepi? :)
Ja, hogy te voltál a hunyó...
Nem csodálkozom rajta egyáltalán, hogy szakított veled.
A bizalom fontos.
Az meg, hogy most te úgy érzed, hogy hol hideg hol meleg lehet csak a fejedben van, ő csak nem akar idegenkent kezelni, bár megerdemelned, magadra vess! 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!