Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom elmagyarázni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elmagyarázni a barátomnak, hogy aszexuális(??) vagyok? Sértődés és félreértés nélkül.

Figyelt kérdés

Nem érdekel a szex, nem szeretek szexelni.

Nem izgat, nem akarom.

4 éve vagyunk együtt, az első 1 évben nem is feküdtunk le egymással (amúgy egymassal csináltuk életünkben először).

A szex nekem egyszerűen nem jön be.

Nem látok benne semmi érdekeset, az még hab a tortán, hogy minden egyes aktus egy tortúra.

Kényelmetlen, fáj, kellemetlen. Voltam emiatt dokinál is, de nem lát szervi elváltozást.

Aktus előtt és közben nem tudok ellazulni, zavar az egész, alig várom mindig, hogy vége legyen.

Szeretem a barátom, vonzódom hozzá, csak éppen nem szexuálisan.

Ennek ellenére (mivel fontos nekem a barátom boldogsága is) szoktam vele szexelni. Tudom, hogy ez neki sokat jelent.

Más férfit ugyan tudok szexinek találni és vonzónak, de senkivel nem tudom még csak gondolatban sem elképzelni, hogy csinálom vele.

Már párszor próbáltam megbeszélni vele, hiszen mindig rámszól szex közben, hogy "több életedvet!" , "Nekem ez így nem megy, hogy látom rajtad hogy nem élvezed", "látszik, hogy semmi kedved az egészhez, inkább hagyjuk!" Stb.

Kezdi megsínyleni a havi 2-3 szexalkalmat a párkapcsolatunk, holott szeretjük egymást. Azért vagyunk együtt évek óta, még a problémám ellenére is.

Viszont nem tudom neki megfogalmazni, ahogy érzek.

Hogy szeretem őt, vonzó, imádom, fel tud "izgatni", de szexelni ne kelljen...

Ha egyedül vagyok itthon, maszturbálni sem szoktam soha. Nincs igényem rá. Annyi más érdekesebb dolgot tudok csinálni ezidő alatt.

1-2 cikket olvastam most eről az aszexuálitás témáról, szürke aszexuálitásrol, kicsit már bele is gabalyodtam.

Van még más itt,aki került már hasonló szituációba?

26\N

2020. aug. 1. 12:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem csak nem a megfelelő partnerrel vagy együtt. Az asszexualitás ugyan létezik, de baromi ritka. Az ilyen esetek többségében lelki okok állnak, és a nem megfelelő partner. Javaslom első körben szexuálpszichológus felkeresését.
2020. aug. 1. 12:37
 2/23 Noren1989 ***** válasza:
62%
Xd asszem ezt idejekoràn kellett volna megbeszélni. Lehetséges, h úgy fogja fel,h innentől nem kívànod (a.k.a megcsalàs), vagy sose (lelki törés).
2020. aug. 1. 12:38
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Hasonló aszexuálisat kell keresned, mint te, mert ez örök konfliktus lesz közöttetek. Ő jogosan várja el a szexet, te meg egyre jobban undorodsz tőle. Bármennyire is kijöttök egymással, ez megoldhatatlan. Legyél vele őszinte, mert szerintem ez a kapcsolat nem vezet sehová.
2020. aug. 1. 12:39
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

Ha ő igényli a szexet, akkor ezt sehogy se tudod tálalni.

Hiába hiszed azt, hogy ennek ellenére minden rendben, mert ez nem igaz. Ő ugyanúgy fog szenvedni szex nélkül, és a végén még fog csalni. Vagy ha esze van, egyből szakít.

Ti nem illetek össze. Ne tegyétek tönkre egymást.

Keress olyat, aki szintén aszexuális.

2020. aug. 1. 12:41
 5/23 anonim ***** válasza:
65%

Azert van ez, mert nem tudsz elleazuli. Eleinte nekem is ilyen problemam volt. Hiaba nem voltam mar szuz, akkor is fajt, feszitett..kinlodas volt az egesz...

Igaz, azota massal vagyok, de en sem elveztem mindig a szexet, alig vartam a veget!

Aztan jott a mostani parom, akivel mindent megbeszeltunk. Tudjuk, hogy a masiknak mi esik jol, mi nem. Imadjuk az elojatekot es nem sajnalunk akar egy orat is raforditani.

Behatolaskor nagyon ritkan, de elofordul, hogy kisse kellemetlen (annak ellenere, hogy kello keppen benedvesedtem), de akkor kicsit testhelyzetet valtunk, amig nem lesz jo.

A masik dolog..nagyon sok minden fejben dol el. Szex kozben probalj inkabb ellazulni. Ha vegig azon kattogsz, hogy ez sz@r, mikor lesz mar vege stb..akkor soha nem lesz jobb!

Amennyiben ugy erzed, hogy ez nem fog menni, akkor a kettotok kapcsolatanak sajnos nincs jovoje, illetve nem is lenne korrekt ilyet kerni a parodtol.

Ha o igenyt tart ra, akkor had talaljon egy olyan part, aki mellett valami komolyabbat is el tud kepzelni, nemcsak egy osszebujos filmezos delutant..A szex nagyon fontos egy kapcsolatban!

2020. aug. 1. 12:48
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
2 megoldás van ilyen esetben, ha mint ember tényleg szereted. Az egyik, hogy közlöd vele, hogy aszexuális vagy és neked nincs szükséged a szexre, viszont ennek fejében megengeded neki, hogy mással szexeljen. A másik ugyanígy elárulod neki és szakítasz vele, keresel egy szintén aszexuális párt magadnak.
2020. aug. 1. 12:48
 7/23 A kérdező kommentje:

Oké.

A rossz szexuális életünk ellenére a barátom a beszólások mellett gyakran mondja, hogy mennyire szeret, el akar jegyezni és velem akarja leélni az életet.

Egyedül a szex téma necces.

Most akkor mi legyen?

2020. aug. 1. 12:49
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

Mert remenykedik, hogy idovel jobb lesz. Nyilvan szeret, mert amugy mar biztosan megpattant volna!

Mond el, hogy hogy erzel..es azt is, hogy valoszinuleg nem lesz elorelepes, sot...ebbol elobb utobb csak ferelepes lesz..

2020. aug. 1. 12:52
 9/23 A kérdező kommentje:

Igen, már próbáltunk hosszú előjátékot, mindig figyel arra, hogy nekem jó legyen.

De akkor miért nem szeretem azt se ha máshogy kényeztetjük egymást? Az orál teljesen fájdalommentes, mégsem kívánom, se azt hogy én neki, se azt, hogy ő nekem.

Hány lány szeretné, ha a barátja ott lent játszana, én pedig csak eltolom őt bunkó módon, mert zavar ha csinálja nekem, pedig szegény csak jót akar nekem.

2020. aug. 1. 12:53
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

Ne maradj vele.

Ez se neked nem jó, se neki. Neked fájdalmat okoz havi kétszer az, aki állítólag szeret, neki meg őrülten hiányoznak a végigdöngetett esték, random orális szexek, satöbbik.

Lehet hogy most még türelmesek vagytok, de a helyzet csak rosszabb lesz idővel.

2020. aug. 1. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!