Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elmagyarázni a barátomnak, hogy aszexuális(??) vagyok? Sértődés és félreértés nélkül.
Nem érdekel a szex, nem szeretek szexelni.
Nem izgat, nem akarom.
4 éve vagyunk együtt, az első 1 évben nem is feküdtunk le egymással (amúgy egymassal csináltuk életünkben először).
A szex nekem egyszerűen nem jön be.
Nem látok benne semmi érdekeset, az még hab a tortán, hogy minden egyes aktus egy tortúra.
Kényelmetlen, fáj, kellemetlen. Voltam emiatt dokinál is, de nem lát szervi elváltozást.
Aktus előtt és közben nem tudok ellazulni, zavar az egész, alig várom mindig, hogy vége legyen.
Szeretem a barátom, vonzódom hozzá, csak éppen nem szexuálisan.
Ennek ellenére (mivel fontos nekem a barátom boldogsága is) szoktam vele szexelni. Tudom, hogy ez neki sokat jelent.
Más férfit ugyan tudok szexinek találni és vonzónak, de senkivel nem tudom még csak gondolatban sem elképzelni, hogy csinálom vele.
Már párszor próbáltam megbeszélni vele, hiszen mindig rámszól szex közben, hogy "több életedvet!" , "Nekem ez így nem megy, hogy látom rajtad hogy nem élvezed", "látszik, hogy semmi kedved az egészhez, inkább hagyjuk!" Stb.
Kezdi megsínyleni a havi 2-3 szexalkalmat a párkapcsolatunk, holott szeretjük egymást. Azért vagyunk együtt évek óta, még a problémám ellenére is.
Viszont nem tudom neki megfogalmazni, ahogy érzek.
Hogy szeretem őt, vonzó, imádom, fel tud "izgatni", de szexelni ne kelljen...
Ha egyedül vagyok itthon, maszturbálni sem szoktam soha. Nincs igényem rá. Annyi más érdekesebb dolgot tudok csinálni ezidő alatt.
1-2 cikket olvastam most eről az aszexuálitás témáról, szürke aszexuálitásrol, kicsit már bele is gabalyodtam.
Van még más itt,aki került már hasonló szituációba?
26\N
Szerintem sem olyan ritka ez, hogy teljesen elternek a szexuális igények, akármilyen rossz és kellemetlen helyzet.
Ha szakítani nem szeretnél, és úgy érzed nincs semmi ami a te kedved is meghozhatná, akkor azt tudod még csinálni, amit, akárkinek akármi a véleménye róla, millióan csinálnak, hogy nem mutatod ki hogy nem jó neked, úgy teszel mintha jó lenne,es rendszeres idokozonkent raveszed magad nem csak 2 havonta. Pl. heti fél óra nem nagy áldozat, viszont elég ahhoz hogy ne érezze hanyagolva magát, ha tényleg vele képzeled el az életed.
Ha viszont teljesen tiszta lappal szeretnél élni és nem menne ez a megjatszas, akkor vagy keresel egy olyan férfit aki tényleg beindit (sokszor az aszexualitás csak a rossz partnert jelenti!), vagy egy aszexualis férfivel építesz ki kapcsolatot, akivel nem lesz ebből konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!