Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy csúnya félreértésből származó vádaskodást jóvá tenni?
Nem hiszem hogy ezért meg kéne sértődnie.
Messziről úgy tűnt,mint egy idegen fickó...ki hagyná ezt szó nélkül?
Itt nem neked kell jóvá tenni ,neki felfogni,hogy egy félreérthető helyzet megbeszélése nem feltétlenül féltékenykedés.
Mi az oka, hogy nem áll fel? Mert itt szerintem vannak a háttérben egyeb dolgok is, amik problémák a kapcsolatotokban, ha nem megy a szex. Gondolom az sem véletlen, hogy félsz, hogy megcsal.
Uljetek le és beszélgessetek el, hogy kiben milyen érzések vannak, mi bántja a másikat, hogyan lehetne a problémákat megoldani (szex, hűség, bizalom). Szerintem itt a kommunikáció tud a legtöbbet segíteni. És persze azért kérj tőle elnézést is a formalitas kedvéért
Erre így nehéz válaszolni. Sok múlik azon, hogy milyen hangnemben és milyen módon vetted fel neki azt, hogy félrelép-e.
És még egy érdekes kérdés: segítettél-e neki elmenni? (Ergo megtettél-e minden tőled telhetőt azért, hogy neki jó legyen)
Viszont, már a feltételezés is sértő (ha ténylegesen hűséges). Én speciel nem tudnék megbízni abban, aki meggyanúsítana. (Ha még nem bízom benne, akkor vége a kapcsolatnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!