Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan aki egy alig pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan aki egy alig pár (kb 1-3) hónapos kapcsolat után hónapokig nem tudott továbblépni? Ha ilyen rövid ideig tartott miért ilyen nehéz? (Hozzáteszem hetente látom) Mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
Házas vagyok de beleszerettem, el akartam válni miatta, nagyon szeretett állítólag mégis elengedett, mert azt hiszi nem lennék boldog vele. Nem tudok túllépni, már fél éve csak kóválygok, semmi nem segít, nem találom a helyem otthon, úgy érzem sem haza, sem felé nincs már visszaút…
2023. jan. 16. 19:00
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Remek kérdés, mert szar vagyok szemmértékben, centivel meg nem járok :D De 12-13 cm-t mondanék.

Szóval mindenki megnyugodhat, nem mindenki a nagyra bukik, és sok nőnél nem is szempont.

2023. jan. 21. 15:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Akkor a személyisége fogott meg? Vagy a kisugárzása?
2023. jan. 22. 11:37
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten vonzó a személyisége, de megláttam benne a szépet. A házasságom nem jó, vele pedig nagyon beleéltem magam, hogy lehetnék boldog.
2023. jan. 22. 11:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Lehet inkább a boldogság hiányzik neked.
2023. jan. 22. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!