Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várnál a pasidra ha napokig nem jelentkezik és meg sem nézi az üzeneteket? Több mint 5 éve vagyunk együtt és egy hete nem válaszol semmire.
Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 20:14
1/10 anonim válasza:
Azért mondjuk nem ártana meggyőződni róla, hogy jól van-e...
2/10 anonim válasza:
Hát én is aggódnék nem történt-e valami...
3/10 anonim válasza:
Azért ez nagyon random plane 5 év után. Barmi is tortent eltudna erni ha akarna, max akkor nem ha halott komaban van de akkor meg ertesitenek a rokonokat. De mi mast tehetsu hanem h vársz, aztan ha 1 honapig se kep se hang akkor az meg mar nem kapcsolat es nem emberi bánásmód.
4/10 A kérdező kommentje:
Nincs baja, azt biztosan tudom már.
2023. febr. 24. 20:28
5/10 anonim válasza:
Ez így kontextus nélkül eléggé random lóg a levegőben. Mik a körülmények?
7/10 anonim válasza:
Oké hogy meghalt, de azért akkor is írhatna.
8/10 anonim válasza:
Akkor írd meg neki hogy rendben ha így döntött akkor te is keresel valaki mást akiben van gerinc válaszra méltatni ha szakítani akar. Aztán pedig felejtsd el. Ha tudod biztosan hogy jól van akkor hagyd a csudába. Semmi más kifogás nem lehet amit nem lehetne megoldani.
9/10 anonim válasza:
Te ismered h9gy ez nála ghosting e vagy mi a joisten
10/10 anonim válasza:
Nem érdekelne innentől kezdve.
Írnék neki EGY üzenetet, hogy köszönöm az együtt töltött ötévet, és lelépnék - bár nekem már az is furi, hogy együtt sem éltek meg semmi.
Legalábbis nem írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!