Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha ír vmit aztán törli mielott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ír vmit aztán törli mielott meglátom, de én meg szeretnék beszélni vmiről miert csinálja hogy nem ír nem válaszol nem hívhato?

Figyelt kérdés

Még a bűneimet nyomozza hogy bizonygassa hogy kapcsolatban hutlen voltam kamus meg ilyenek.

Be akar mocskolni magában valszeg igy nyugodtabban tud elengedni.

Az emberek szakitas után hajlamosak leértékelni a masikat hogy konnyebb legyen a szakítás.

De nagyon idegesítő mert masok meg írogattak nekem róla szeretném azt is megbeszélni es azt is, mi a baja velem utólag.

2021. dec. 7. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
xard le
2021. dec. 7. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Félek hogy esetleg rossz hírem akarná kelteni vagy bármi.

Szeretném tudni mit törölt. More gondolt. Mivel akarna mocskolni.

2021. dec. 7. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő ex! Ezen miért gondolkodsz? Egyáltalán miért kell utólag vele és ismerősökkel tisztázni bármit?

Semmivel nem leszel előrébb, ha ezt rágod a végtelenségig, engedd el.

Tiltsd le, éld a saját életed, kénytelen vagy tudomásul venni, hogy nem érdekled!

2021. dec. 7. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tok mindegy hogy ez e vagy nem?

Attol még nem némult meg.

2021. dec. 7. 20:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy ez e az pont nem számít.
2021. dec. 7. 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Jav:

Ex e

2021. dec. 7. 20:28
 7/7 A kérdező kommentje:

" kénytelen vagy tudomásul venni, hogy nem érdekled"

Nagyon is erdeklem. Nyomoz. Mocskol meg félre is értett vmit ráadásul.

Remelem lejön a hisztiről.

2021. dec. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!