Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm lapátra tett. Annyi volt az indok hogy nincs meg benne a tűz. 5 hónapig voltunk együtt. Előtte szeretett nagyon.Hagyjam békén vagy írjak neki?
Megmondta hogy nem akar tőlem semmit. Ha írok akkor szinte csak kötelezően válaszol.
De kipróbáltam hogy nem írok neki.
Akkor másnap írt ő normálisan kedvesen.
Pl szép napot vagy ilyesmi.
Minek ír ha egyszer én nem írok neki?
Tetszik neki hogy teperek?
Nem hogy örülne hogy aznap békén hagytam.
Ő mondta az elején hogy hamar bele tud szeretni valakibe és hogy ne basszam át!
Nem akar csalódni.
Erre most rossz végén állok a faroknak.
Ma még csak kb 30x néztem meg az oldalát. :)
Tudom egy barom vagyok.
40: nekem is volt, hogy túl sokat gyászoltam. Utólag látom, hogy elszúrt idő volt az életemből. De nagyon nehéz volt ott akkor tiszta fejjel gondolkozni.
Viszont tanultam belőle. Az élet túl rövid, hogy 1 évig csak a sebeit nyalogassa az ember.
Amúgy én is voltam már így, mint ez a csaj.
Egy darabig magammal is elhitettem, hogy jó lesz, hogy azt a nőt akarom, hogy működik. Aztán nem is tudom pontosan, hogy mi volt az oka, de gyakorlatilag egyszercsak rájöttem, hogy ez nem működik. Ő hiába szeret engem, és ugrik kútba, ha én azt mondom, ha nekem ez maximum szex.
Szakítottam, és ő sem értette meg, hogy miért. Pedig szerintem korrekt voltam, hogy nem húztam az idejét, ahelyett, hogy 2-3x ennyi ideig elvagyok, ő a jövőt tervezi, nekem meg csak jó, hogy vacsorát csinál, eljön programokra, meg lefekszik velem.
Ismerkedek meg minden elvagyok.
Egyre kevesebbet jár az agyamban.
Bár valamelyik nap bevásárló központban egy nő ugyanolyan parfümmel volt befújva.
Az úgy elég szar volt.
Az univerzum is ellenem van. :)
49: igen, a legrosszabb az a típus, aki nem meri bevállalni a szakítást, így aztán elkezd játszmázni, hogy vele szakítsanak. (minősített esete, amikor addig csavarja a dolgot, amíg a végén ő lesz a szerencsétlen áldozat). Akkor már jobb egyenesnek lenni.
Nekem egyébként felajánlotta a lány, hogy akkor maradjuk csak laza kapcsolatban. Na ez lett volna az igazi mocsokság. Én tudom, hogy ő sokkal többen reménykedik, miközben nekem kényelmes, hogy kéznél van, ha kell, de élhetem életem.
Szerintem ebből a szempontból jobb a kérdezőnek is, hogy a csaj tényleg szakított. Ha pl nekem ajánl ilyet fel valaki, akkor amikor fülig szerelmes vagyok, szerintem még mindig nem léptem volna túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!