Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm lapátra tett. Annyi volt az indok hogy nincs meg benne a tűz. 5 hónapig voltunk együtt. Előtte szeretett nagyon.Hagyjam békén vagy írjak neki?
Megmondta hogy nem akar tőlem semmit. Ha írok akkor szinte csak kötelezően válaszol.
De kipróbáltam hogy nem írok neki.
Akkor másnap írt ő normálisan kedvesen.
Pl szép napot vagy ilyesmi.
Minek ír ha egyszer én nem írok neki?
Tetszik neki hogy teperek?
Nem hogy örülne hogy aznap békén hagytam.
Még nem írtam ki.
Bár jó ötlet.
Addig írkálom a kérdésemet amíg olyan választ nem kapok amit elfogadok. :)
"Nincs más.
A közös képünk is még fent van az oldalán."
Az ilyen mondások mentén lehet a legjobban elhúzni a "gyász" fázist.
"Mert, nincs neki más". Na és? Ettől még te sem vagy
"Nem vette le a képet". Mert egyelőre kényelmes neki, hogy nem kell magyarázkodnia az ismerősök előtt, esetleg magasról tesz az egészre, éli az életét. Majd ha lesz más, akkor lecseréli. Ettől még nem kellesz neki jobban.
És ha lesz más? Akkor itt fogod irkálni, hogy de te jobb vagy, de a másik bántja, nem figyel rá, stb, te jobb lennél. Mikor a 10. pasassal lesz, te még mindig azon fogsz görcsölni, hogy de te szereted, jobb lenne, ha együtt lennétek.
Tudod, szerintem inkább szerencsés vagy. Pár hónap után kiderült, hogy ebben ennyi van. Tudod, mennyivel rosszabb, amikor már az oltár elé készültök, meg gyerek nevekről beszélgettek, és akkor áll elő ezzel?
Egyébként rengetegen írják ki ugyanazt újra és újra.
Ilyenkor valójában nem is a téma érdekli őket, csak át akarják beszélni ismét valakivel. Ezerszer is. A környezetük általában már nem kíváncsi rá, így álmodoznak itt tovább
(a kedvencem a csaj, akit hosszasan végignéz a munkahelyi parkolóban a pasas, egymilliószor leírták neki, hogy nem, nem kell neki, de ő továbbra is rendületelnül írja ki, hogy "mit jelent ha egy férfi hosszasan végignéz egy nőt")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!