Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm lapátra tett. Annyi volt az indok hogy nincs meg benne a tűz. 5 hónapig voltunk együtt. Előtte szeretett nagyon.Hagyjam békén vagy írjak neki?
Megmondta hogy nem akar tőlem semmit. Ha írok akkor szinte csak kötelezően válaszol.
De kipróbáltam hogy nem írok neki.
Akkor másnap írt ő normálisan kedvesen.
Pl szép napot vagy ilyesmi.
Minek ír ha egyszer én nem írok neki?
Tetszik neki hogy teperek?
Nem hogy örülne hogy aznap békén hagytam.
Végülis gyakorikerdesek az oldal neve nem?
Elég sok gyakori kérdés van.
30: szerintem valójában ilyenkor nem vár másik választ. Semmilyen választ nem vár igazából.
Csak ki akarja magából adni, hogy
-a világ igazságtalan (igen, néha az, engem is cserélt már le csaj olyan pasasra, aki anyagilag is lehúzta, és közben csalta is),
- vele kellene lennie (nem, utólag visszanézve a legjobb dolog volt minden esetben, hogy szakítottunk, de ott akkor, fülig szerelmesen, kétségbe esve nem így gondoltam).
- hogy tökéletes (nos a "gyász fázis" végére általában rájön az ember, hogy nagyon nem volt tökéletes).
De amikor az ember ilyen kérdést kiír (vagy 1.000.000 alkalommal is végigbeszéli a barátaival), akkor nem választ vár, csak a saját fájdalmát kiáltja az égbe.
Bár a nagyon gyakori kérdésekre miért nem keresnek rá?
Pl mivel szörtelenítesz hogy masztizol hány évesen vesztetted el stb.
Pedig a gyakori még fel is hozza a hasonló témában kiírt kérdéseket. A nagyon egyértelműeknél én sem értem, hogy miért nem elég, amit egyszer már megválaszoltak.
33-asnak is igaza van, és amúgy a gyászfolyamatnak, traumafeldolgozásnak része is, hogy beszéld ki a problémáidat. Vagy írd ki magadból. Ha valakinek ez segít, hogy jobban legyen, akkor végülis írja ki inkább 100-szor, csak aztán tűrje, amit kap a fejére :D
Igen amúgy furcsa módon idegenekkel veletek tök jó beszélni róla.
Bár lehet valamelyikőtök a szomszédom.
Most beszélgetek privátba valakivel.
És ő kérdezte hogy mi van ha nem akar belebonyolódni mert fél hogy elveszít?
A gyásszal amúgy semmi probléma. Az embernek szüksége van rá, hogy túl tudjon lépni a kapcsolaton.
A probléma az, amikor valaki beleragad. Az, hogy pár hétig, 1-2 hónapig pörögsz rajta teljesen természetes. De van aki évekig képes arról beszélni, hogy vele milyen igazságtalan volt a másik, és ő mennyire szereti még mindig.
Ilyen szempontból a közösségi oldalak rengeteget rontottak a dolgon. Régen ha valaki szakított veled, akkor nem láttad 2 percenként, hogy mi van vele, nem tudtál azon pörögni állandóan, hogy vajon ez vagy az jel e, hogy azt a zenét azért osztotta meg, mert 3 éve hallottátok a TV-ben mikor megcsókolt... Régen kérdezgetted a közös barátokat, egy darabig hozták a pletykát, aztán beleuntak.
Ezért jó tanács, hogy töröld le a fenébe, ne nézegesd az odalát, ne keress jeleket.
Bár azt kizárnám.
Én nem tudnék ilyet tenni hogy ellenkezzek az érzéseim ellen.
Tényleg úgy voltunk ha mondtam volna hogy másszon fel a fa tetejére megtette volna annyira odavolt értem.
"És ő kérdezte hogy mi van ha nem akar belebonyolódni mert fél hogy elveszít?"
Jah... mindig akad valaki, aki szerint valójában téged akar, csak fél...
Tudod, ezek a tanácsok ideig-óráig megnyugvást adnak, mert ha csak fél, akkor majd felülemelkedik rajta.
A valóság? Hogy ezek nyújtják a gyászt és 99%-ban a NEM az NEM, nem pedig mindenféle csavaros sztori, hogy fél, hogy elveszít.
37-es - van az úgy, igen, hogy elhúzódik egy gyászfolyamat a szakításkor és túl sokáig benneragad valaki. Pl én is voltam ilyen, vagy asszem, ez a típus vagyok. Túl sokáig pörgök a sérelmeimen, nem vagyok egy könnyen elengedős, megbocsátó típus. De nekem ennyi idő kell, ha elfojtom, nem segít. Szóval én hagyom magam addig pörögni, míg meg nem unom.
A másik részével teljesen egyetértek! Iszonyú nehéz úgy elengedni valakit, hogy nyomon tudod követni, hogy kivel kavart össze, esetleg posztolgatnak is, stb. Nehéz leállni erről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!