Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért akarok én visszamenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok én visszamenni újabb pofonokért a kémia miatt?

Figyelt kérdés

Volt barátom egy kőkemény nárci.

Uralkodós, beteg féltékeny, képtelen egy párkapcsolatra, egy teljes kitalált világban él, elszakadva a reáltól.

Néha visszavesz magából változik, erőn felül is, de olyan szerencsétlen beteg, hogy nála még az enyhe fokozatú visszavett hisztije is kész életveszély.

Még az áldozat tipusok sem maradnak vele, képtelenség vele járni, nemhogy a normálisak.

De ugye van a manipulatív arca, a tökéletesség, az igazi férfi arc. Ezt persze gyakorta veszi elő. Manipulációs szakaszokban nem veszélyes, hanem inkább lenyűgöző, aki elvarázsol bárkit.

A manipulációs szakaszokbanbármit lehet vele csinálni, birkatürelme van, semmivel nem jön ki a sodrából, még át is verhető, szívatható is lesz.

Mindig ellököm magamtól. Az együtt élést, járást befejeztem vele, lementek a nagy háborúk, de gyakorta visszaesek csak szex miatt szinte, hogy alkalmakra adom magam.

De ezt is teljesen lezártam, mert bármikor képes robbanni, kiszámíthatatlan is sokszor, nem tudni mikor mire fog hirtelen bekattanni az agya és felébred "Hulk" benne.

Már elfogadta hogy tiltva van és csak akkor beszélünk ha bekattan, ha hirtelen eldurrant az agya hogy pasiznék vagy bármi, és azért hogy ne támadjon, ne akarjon ártani, esetleg szervezetten, gyakorta megnyugtatom és megint tiltás van.

Néha sír, zokog a telefonba ha lement a dührohama, megnyugtattam. Jönnek ezek a nem bírja nélkülem dumák és a többi.

Én néha mosolygok ezeken a drámai manipulációin(már átlátok rajta), de megnyugtatom empatikusan.

Tiltás.

Igazából örülök, hogy megszabadultam tőle, veszélyes, nem normális, ha akar is változni, sem tud, sajnos ő ilyen marad örökké.

De nem pasizom, mert nem merek. Azaz várok kb minimum fél élvet vagy egy évet hogy én bárkivel is mutatkozni merjek, mert a kontroll ellenőrzések folyamatosak ma is, millio haverja is is csak arra vár mikir tudnak rólam jelenteni, kivel hol hogyan láttak együtt, hol buliztam mit csináltam stb.

Így lapulok.

De folyamatosan jön ez a kémia bennem. Mivel ugye senkim sincs. Ő meg tetszik. A szexet mindig is imádtam vele. És manipulácios stakaszokban mindent megad, a szenvedélyt vadságot is, tenyerén is hordoz, vérbeli nőként kezel és ő ízig vérig tud Férfi lenni.

Csak ugye ő arra megy ilyenkor hogy alkalmi szexen túl birtokoljon is és kezdődik megint hogy kötelezne újabb találkozásokra, tiltaná hogy bárkivel is cseteljek, atnézné a telomat és a többi.

Megszüntettem minden kontaktot is pedig.

De jön ez a mardosó hiányérzés, ami az ész ellen van.

Magyarán mindig visszamegyek újabb pofonokért, megint adom magam aztán megint menekülök tőle. Amikor "elbújtam" megszabadultam megmenekültem, meg jön ez a vágy, mint játék a tűzzel!

Pszichológus szerint nagyon jól leépítettem, a traumakötődést mindja hogy az még tarthat, de rendkívül is intelligensnek is tart. És nevet azon hogy hozzám ragaszkodik, ahelyett hogy keresne más nőt. Neki ez vicces. Amit amúgy én nem is értek, miért nem másra száll rá?

2022. okt. 2. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:

Az elítélés megelőzése miatt írok vmi fiktívet hátha átmegy.

Ha előtted áll egy gyilkos, te zsákutcában vagy, nekimész baltával, vagy elkezded manipulálni?

Valójában ez "kényszer" tehetelen helyzet is áll fent ikyenkor. Nem én vagyok ilyenkor az, aki provokálhat meg pampoghat csak ugy vaktába. De ezt ugy sem érti senki.

2022. okt. 4. 19:44
 62/70 anonim ***** válasza:
100%

"Ő nem az amilyenek veled voltak. Úgy utálom már amikir a saját tapasztalataikbol indulnak ki mások."

Most mégis honnan gondolod, hogy az 59-es válaszoló milyen pasikkal volt? Ez annyira gyenge és szánalmas támadás a részedről. Nem is értem minek írsz ki kérdéseket. Homokba dugod a fejed és ha valaki próbál rávilágítani a bajokra, leugatod. Az előbbit erősíti, hogy elhiszed az exed nem kavar más csajokkal. Nagyon naiv vagy...

2022. okt. 4. 19:47
 63/70 A kérdező kommentje:

Honnan gondolja ő hogy engem csalnának vagy lenne a volt paromnak más?

Ismeri? Látta? Tud bármit is róla? Ő járt vele? Ő ismeri mint a tenyerét?

Ő semmi másbol nem tud kiindulni csak a saját tyúksz.ros életéből.

2022. okt. 4. 19:56
 64/70 A kérdező kommentje:

Ja és ez nem az volt csupán hogy mennyire hiányzom, ez kőkemény kontroll volt. Lattam rajta hogy támadó a pozíció, csak egyből felvettem a mosolygos effektet inkább a provokatív helyett. És egyből megnyugodott, hogy örülök neki. Ez egyetlen pillanatban jatszódott le. Azonnal lehetett manipulálni.

És aztán jött belőle a sírás remegés ölelés bújás, minden, hogy lát érezhet végre.

2022. okt. 4. 20:09
 65/70 anonim ***** válasza:
100%
Na asszem én kikövetem ezt a kérdést, ez egy full elmebetegnek a szósalátázása (amúgy van valaki aki végig tudja olvasni ezeket a értelmetlen maszlagokat amikez a kérdező idehány?)
2022. okt. 4. 20:17
 66/70 anonim ***** válasza:
100%
A saját tyúkszros életem sokkal fontosabb, mint a te trollkodásod. Úgyhogy szerintem nyomd el magadat. Ezzel a montatoddal buktattad le magadat teljesen. 😄 Előtte is sejthető volt, hogy trollkodsz. Nincs itt semmiféle tróger csávó szerintem, csak valaki nagyon ráér. 😄
2022. okt. 4. 20:45
 67/70 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣🤣Igen, minden normális nő, úgy építi le a pasiját, hogy dugatja magát vele. Gondolom, erre is a pszichológusod mondta, hogy tök jól csinálod. Nagyon beteg vagy te. Amúgy legalább szedsz valami gyógyszert?

Tiltva van és no kontakt, csak a farkát dughatja belém, mert én tartom magam. Sok elmebeteget láttam már, de esküszöm, téged úgy megnéznélek élőben, te viszed a prímet.

2022. okt. 4. 23:27
 68/70 A kérdező kommentje:
Pórul is jártam. A nyakamra jár folyamatos a kontroll telot átnézte😭
2022. okt. 6. 07:44
 69/70 A kérdező kommentje:

Amúgy személyesen nem lehet lerázni.

Valószinűleg a tiltás miatt keres fel személyesen a leglehetetlenebb időpontokban tart random ellenőrzéseket meg kötelez erre arra. Személyesen nem vagyok abban a helyzetben hogy egyedül hajtsam el.

2022. okt. 6. 08:21
 70/70 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy kötelez erre-arra??

Te egyszerűen nem tudsz pontot tenni a végére.

2022. okt. 6. 08:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!