Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért akarok én visszamenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok én visszamenni újabb pofonokért a kémia miatt?

Figyelt kérdés

Volt barátom egy kőkemény nárci.

Uralkodós, beteg féltékeny, képtelen egy párkapcsolatra, egy teljes kitalált világban él, elszakadva a reáltól.

Néha visszavesz magából változik, erőn felül is, de olyan szerencsétlen beteg, hogy nála még az enyhe fokozatú visszavett hisztije is kész életveszély.

Még az áldozat tipusok sem maradnak vele, képtelenség vele járni, nemhogy a normálisak.

De ugye van a manipulatív arca, a tökéletesség, az igazi férfi arc. Ezt persze gyakorta veszi elő. Manipulációs szakaszokban nem veszélyes, hanem inkább lenyűgöző, aki elvarázsol bárkit.

A manipulációs szakaszokbanbármit lehet vele csinálni, birkatürelme van, semmivel nem jön ki a sodrából, még át is verhető, szívatható is lesz.

Mindig ellököm magamtól. Az együtt élést, járást befejeztem vele, lementek a nagy háborúk, de gyakorta visszaesek csak szex miatt szinte, hogy alkalmakra adom magam.

De ezt is teljesen lezártam, mert bármikor képes robbanni, kiszámíthatatlan is sokszor, nem tudni mikor mire fog hirtelen bekattanni az agya és felébred "Hulk" benne.

Már elfogadta hogy tiltva van és csak akkor beszélünk ha bekattan, ha hirtelen eldurrant az agya hogy pasiznék vagy bármi, és azért hogy ne támadjon, ne akarjon ártani, esetleg szervezetten, gyakorta megnyugtatom és megint tiltás van.

Néha sír, zokog a telefonba ha lement a dührohama, megnyugtattam. Jönnek ezek a nem bírja nélkülem dumák és a többi.

Én néha mosolygok ezeken a drámai manipulációin(már átlátok rajta), de megnyugtatom empatikusan.

Tiltás.

Igazából örülök, hogy megszabadultam tőle, veszélyes, nem normális, ha akar is változni, sem tud, sajnos ő ilyen marad örökké.

De nem pasizom, mert nem merek. Azaz várok kb minimum fél élvet vagy egy évet hogy én bárkivel is mutatkozni merjek, mert a kontroll ellenőrzések folyamatosak ma is, millio haverja is is csak arra vár mikir tudnak rólam jelenteni, kivel hol hogyan láttak együtt, hol buliztam mit csináltam stb.

Így lapulok.

De folyamatosan jön ez a kémia bennem. Mivel ugye senkim sincs. Ő meg tetszik. A szexet mindig is imádtam vele. És manipulácios stakaszokban mindent megad, a szenvedélyt vadságot is, tenyerén is hordoz, vérbeli nőként kezel és ő ízig vérig tud Férfi lenni.

Csak ugye ő arra megy ilyenkor hogy alkalmi szexen túl birtokoljon is és kezdődik megint hogy kötelezne újabb találkozásokra, tiltaná hogy bárkivel is cseteljek, atnézné a telomat és a többi.

Megszüntettem minden kontaktot is pedig.

De jön ez a mardosó hiányérzés, ami az ész ellen van.

Magyarán mindig visszamegyek újabb pofonokért, megint adom magam aztán megint menekülök tőle. Amikor "elbújtam" megszabadultam megmenekültem, meg jön ez a vágy, mint játék a tűzzel!

Pszichológus szerint nagyon jól leépítettem, a traumakötődést mindja hogy az még tarthat, de rendkívül is intelligensnek is tart. És nevet azon hogy hozzám ragaszkodik, ahelyett hogy keresne más nőt. Neki ez vicces. Amit amúgy én nem is értek, miért nem másra száll rá?

2022. okt. 2. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
100%
Te màr csak tudod màr eleve zaklatàsért feljelenteném az ilyen nagyszájú hangemberek mind jobban félnek a sittől mint bàrki csak tudja hogy téged könnyű megijeszteni.mert te félsz egy nyúltól is.amúgy meg rengeteg eszköz van a neten amivel megvédheted magad ha akarod persze pl paprika spray azzal akit lefújok az napokig nem is làt.ostoba vagy...
2022. okt. 2. 14:50
 22/70 anonim ***** válasza:
100%
Hogy várod hogy elfelejtsen, mikor folyamatosan összejártok szexelni?
2022. okt. 2. 14:53
 23/70 anonim ***** válasza:
100%

Én a fenyegetesekről gyűjtöttem bizonyítékokat, hangfelvétel, képernyőfotó, híváslista.

Sajnos az igaz hogy előzetesen semmit nem tesznek a rendőrök, nekem is mondtak cifrákat még igy is.

A legalább félévig ne ismerkedj az arra is jó lenne hogy gyógyulj, de ha ez idő alatt csak egyszer is szexelsz vele, akkor nem fogsz kigyogyulni. A rendszeresre meg nem is tudok mit mondani. Te se vagy rendben.

A no kontakt, az no kontakt, nem pedig "azért dugunk néha".

2022. okt. 2. 15:38
 24/70 A kérdező kommentje:

"hogyan hiányozhatna egy olyan ember, aki folyton csak bánt???"

Ezen én is gondolkodtam már.

Csak a kémia miatt szerintem.

Mert ha pl nő lenne aki folyton bántana, vagy bármi, azt tiszta szívből tudom gyűlölni, meg dögöljön is meg kb. Lehet rá is küldenék valakit, ha lemennék erre a szintre.

Sajnos mint férfi elég ritka:(

Eddig egy sem tudja megütni a szintjét ebben.:(

Van ugyan 2 aki tetszene nagyon, de azokban nincs érzelem. Csak amolyat tűzoltásra lennének csak jók, másra semmire szerintem. Ahogy nagyon sok más is. Azaz lenne még itt 3.is. ő másik ex..

2022. okt. 2. 16:22
 25/70 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes kérdésednél megállapítom, hogy totál fogyatékos vagy. Megérdemled a sorsod.
2022. okt. 2. 16:24
 26/70 anonim ***** válasza:
100%

"Már elfogadta hogy tiltva van és csak akkor beszélünk ha bekattan, ha hirtelen eldurrant az agya hogy pasiznék vagy bármi, és azért hogy ne támadjon, ne akarjon ártani, esetleg szervezetten, gyakorta megnyugtatom és megint tiltás van."

Ha tiltva van, mégis hogy beszéltek?

2022. okt. 2. 16:27
 27/70 A kérdező kommentje:

Kijelzi a telom a blokkolt hívasokat es a blokkolt üzeneteket is megtalálom.

Amikor látom hogy hívott 50 szer is, vagy jönnek a bekattant üzenetek, akkor nqgylevegő és feloldom és megbeszéljük.

2022. okt. 2. 16:51
 28/70 A kérdező kommentje:
Inkább ez minthogy utcán találjon meg magának.
2022. okt. 2. 16:53
 29/70 A kérdező kommentje:

Nem csupán agressziv magatartással fenyeget, nem hiányzik pl az sem hogy munkahelyről miatta rúgjanak ki, vagy még ő küldjön rám rendőrt, vagy meztelen képeket terjesszen, vagy BÁRMI.

Érdekem az, hogy szépen vagy nyugalomban váljunk el, ne legyen benne düh.

Ugy érzem tudok rá hatni, VAN lelkiismerete is (csoda)és minden fegyverét vissza tudtam eddig fordítani saját maga ellen is. Azaz ha nekem árt akkor magának is, erről szépen tudom biztosítani is azaz én nem visszafenyegetek hanem kedvességbe bújtatva fektetem le az "erőviszonyokat". Sokféle jatszma megy néha.

2022. okt. 2. 17:05
 30/70 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik nekem, hogy ezt te élvezed.
2022. okt. 2. 17:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!