Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok visszamenni a volt páromhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Volt egy két éves kapcsolatom,3 hete lett vége.Sajnos tavaly megromlott,elég rosszul bánt velem.En megismertem valakit,akivel januárban elkezdtem találkozgatni.A párom elhagytam március végén,de pár nap múlva mégis kibékültünk.Én továbbra is folytattam ezt a viszonyt a másik sráccal mert már nem tudtam elengedni.Közben a srác azt hitte,hogy nem vagyok a parommal,lebuktam előtte,megkönnyebbülve éreztem magam,de aztán elkezdett hiányozni a srác akivel csaltam a párom.Próbáltam magam visszakönyörögni hozzá,és ott hagyni a párom.A párom előtt lebuktam,hogy telefonáltam valakivel. Rájött hogy van valakim,elküldött. De úgy érzem hiányzik,ez ilyenkor még normális érzés?2021. aug. 7. 14:06
1/8 A kérdező kommentje:
Arra lennék kívàncsi hogy ha ennyi hónapon át csaltam,nem szerethettem már igazàn, ugye?
2021. aug. 7. 14:08
2/8 anonim válasza:
Most akkor melyik hiányzik? Szerintem kíméld meg mindkét srácot.
3/8 A kérdező kommentje:
Most együtt vagyok azzal akivel csaltam a párom, de mégis hiányzik a volt párom, lehet csak a megszokas miatt? Sajnos nem tudtam eldönteni mit akarok,de ettől nem vagyok rossz ember.
2021. aug. 7. 14:09
4/8 anonim válasza:
Milyen kapcsolatod volt apukáddal?
5/8 A kérdező kommentje:
Jó a kapcsolatom vele.
2021. aug. 7. 14:11
6/8 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok a volt párom 41,kissé zavart a korkülönbség is. Illetve eltért a szexuális igényünk is.
2021. aug. 7. 14:12
7/8 anonim válasza:
Igazán be lehetne fejezni azt hogy minden ilyen dologhoz az apa-lanya kapcsolatot próbáljátok felhozni.
8/8 A kérdező kommentje:
Igazából azt szerettem volna tudni,hogy csak a megszokas miatt ragaszkodok e a volt páromhoz
2021. aug. 7. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!