Mit tegyek, ha nem akarok visszamenni az iskolámba?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ezt az iskolát, kiváltképp az osztályomat. Az iskolaváltás viszont sajnos nem opció.2020. aug. 7. 01:11
3/15 A kérdező kommentje:
Mert gyenge lett az átlagom ahhoz, hogy átvegyenek egy erősebb iskolába.
2020. aug. 7. 01:14
4/15 anonim válasza:
Nekem is ez van, de nem is akarok váltani sulit.
Sajnos amit szeretnék csinálni, ahhoz milliárdosnak kellene lennem.
Az összes szakmába pont beleszarok, elveszi az egész napomat az hogy iskolába vagyok+ utazás.
Talán lehetséges esti oktatás :D
5/15 anonim válasza:
Akkor jövőre tanulj jobban, és utána próbáld újra. Megkérdeztétek, hogy átvennének-e, vagy csak úgy gondolod? Mellesleg ez ellentmondás: ha egy gyenge iskolában rossz lett az átlagod, akkor hogy boldogulnál egy erősebben?
6/15 anonim válasza:
Bízz az online oktatásban😀
Ma 33 új fertőzött, ebből még bármi lehet. Ha Pesti, vagy Fejér megyei vagy akkor nagyobb előnyben vagy ilyen téren.
7/15 anonim válasza:
Elmehetsz dolgozni, ha elég idős vagy már. Addig meg ki kell tartanod,és tanulni
9/15 anonim válasza:
Miért nem mész egy kicsivel gyengébb suliba?
10/15 A kérdező kommentje:
Ezért írtam, hogy nem opció.
2020. aug. 7. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!