Jelenleg táppénzen vagyok. Már nem akarok visszamenni dolgozni. Be szeretném adni a felmondásomat, de nem tudom hogyan tegyem. Még nem írtam ilyet. Hogyan írjam meg?
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 16:16
1/5 anonim válasza:
Tisztelt Igazgató Úr/Asszony!
Alulírott xy a 2050.13.15-én kelt munkaszerződésemet a mai napon azonnali hatállyal felmondom.
Dátum, aláírás azt ennyi, nem kell ezt túlcifrázni. Szerződéstől függően kötelezhetnek felmondási idő letöltésére.
2/5 anonim válasza:
Azonnali hatály nem jó, annak vannak szankciói.
Rendes felmondással mondj fel, vagy közös megegyezéssel, beszélned kell előbb a főnököddel, hogy elenged-e úgy, hogy a felmondási időt nem kell letöltened.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 19. 16:32
4/5 anonim válasza:
Annyit írj, hogy
Alulírott .... xy, a mai nappal munkaviszonyomat felmondom. Kérem a felmondási idő letöltésétől szíveskedjenek eltekinteni.
Dátum, aláírás.
Utána majd meglátod, hogy ragaszkodnak-e aletöltéshez, vagy mehetsz azonnal.
5/5 A kérdező kommentje:
és ha azt mondják le kell töltenem a felmondási időt, a táppénz és szabadság beleszámít?
2014. nov. 19. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!