Be kell jelenteni a munkáltatónak, ha GYED után nem akarok visszamenni dolgozni, hanem GYES-en maradok?
Figyelt kérdés
GYES alatt bármikor megszüntethetem a fizetés nélküli szabadságot? (Új munkahelyet akarok majd keresni, tehát csak felmondani mennék vissza és hogy fizessék ki a felhalmozott szabikat.)2021. jún. 28. 00:12
1/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy be kell-e jelenteni, de nekem természetes lenne, hogy szólok a főnöknek.
2/3 anonim válasza:
Attól függ, anno mi szerepelt a fizetés nélküli szabadság kérelmeden. Én 3 evet írtam, ha te is ezt tetted, akkor nem kell bejelentened a gyest. Ha nem így jártál el, akkor be kell jelentened.
A fizetesnelkulinszabadsagot bármikor megszakíthatod, de számolj azzal, hogy van felmondási időd, amit nem biztos hogy fedez a bent levő szabadságod.
3/3 anonim válasza:
Persze hogy be kell jelentened. Mégis milyen embernek jutna eszébe így kibabrálni a munkáltatójával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!