Hogy kérhetek olyan papírt egy munkáltatótól, hogy én munkába akarok állni?
Nem mindenki mehet (vagy akar) vissza az előző munkahelyre.
Erre az esetre szólt a kérdésem.
Pont most vagyok hasonló helyzetben. Gyed alatt megszünt a cég ahol dolgoztam így ezt bele kellett kalkulálnom, hogy ha sikerül elhelyezkednem szorosabb lesz a bölcsis beszoktatás, mint azoknak, akik meglévő munkahelyre mennek vissza.
Nekem úgy volt, hogy tavaly nyáron már adta be kérelme a bölcsibe, hogy egyáltalán tudjanak már a gyermekről.
Most január elején adtam be egy álláspályázatot, január végén behívtak hogy úgy tűnik március 1-el fel tudnak venni. Ekkor elmentem a bölcsibe és elmondtam a helyzetet hogy március-el lenne munkahelyem, tudon-e hozni a gyerkőcöt. Nemmvolt teljesen sima ügy, mert nagyon sok gyerek van, de végül felvették és két napja tart a beszoktatás. Bízom benne, hogy március elejére beszokik, 2 múlt egyébként januárban.
Valóban egyébként azok szerencsés helyzetben vannak, akik meglévő munkahelyre mennek vissza és a szabadságos időszak alatt áteshet a gyerek az első betegségeken. De nehogy már ezért is elkezdjük itt kövezni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!