Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok én visszamenni újabb pofonokért a kémia miatt?
Volt barátom egy kőkemény nárci.
Uralkodós, beteg féltékeny, képtelen egy párkapcsolatra, egy teljes kitalált világban él, elszakadva a reáltól.
Néha visszavesz magából változik, erőn felül is, de olyan szerencsétlen beteg, hogy nála még az enyhe fokozatú visszavett hisztije is kész életveszély.
Még az áldozat tipusok sem maradnak vele, képtelenség vele járni, nemhogy a normálisak.
De ugye van a manipulatív arca, a tökéletesség, az igazi férfi arc. Ezt persze gyakorta veszi elő. Manipulációs szakaszokban nem veszélyes, hanem inkább lenyűgöző, aki elvarázsol bárkit.
A manipulációs szakaszokbanbármit lehet vele csinálni, birkatürelme van, semmivel nem jön ki a sodrából, még át is verhető, szívatható is lesz.
Mindig ellököm magamtól. Az együtt élést, járást befejeztem vele, lementek a nagy háborúk, de gyakorta visszaesek csak szex miatt szinte, hogy alkalmakra adom magam.
De ezt is teljesen lezártam, mert bármikor képes robbanni, kiszámíthatatlan is sokszor, nem tudni mikor mire fog hirtelen bekattanni az agya és felébred "Hulk" benne.
Már elfogadta hogy tiltva van és csak akkor beszélünk ha bekattan, ha hirtelen eldurrant az agya hogy pasiznék vagy bármi, és azért hogy ne támadjon, ne akarjon ártani, esetleg szervezetten, gyakorta megnyugtatom és megint tiltás van.
Néha sír, zokog a telefonba ha lement a dührohama, megnyugtattam. Jönnek ezek a nem bírja nélkülem dumák és a többi.
Én néha mosolygok ezeken a drámai manipulációin(már átlátok rajta), de megnyugtatom empatikusan.
Tiltás.
Igazából örülök, hogy megszabadultam tőle, veszélyes, nem normális, ha akar is változni, sem tud, sajnos ő ilyen marad örökké.
De nem pasizom, mert nem merek. Azaz várok kb minimum fél élvet vagy egy évet hogy én bárkivel is mutatkozni merjek, mert a kontroll ellenőrzések folyamatosak ma is, millio haverja is is csak arra vár mikir tudnak rólam jelenteni, kivel hol hogyan láttak együtt, hol buliztam mit csináltam stb.
Így lapulok.
De folyamatosan jön ez a kémia bennem. Mivel ugye senkim sincs. Ő meg tetszik. A szexet mindig is imádtam vele. És manipulácios stakaszokban mindent megad, a szenvedélyt vadságot is, tenyerén is hordoz, vérbeli nőként kezel és ő ízig vérig tud Férfi lenni.
Csak ugye ő arra megy ilyenkor hogy alkalmi szexen túl birtokoljon is és kezdődik megint hogy kötelezne újabb találkozásokra, tiltaná hogy bárkivel is cseteljek, atnézné a telomat és a többi.
Megszüntettem minden kontaktot is pedig.
De jön ez a mardosó hiányérzés, ami az ész ellen van.
Magyarán mindig visszamegyek újabb pofonokért, megint adom magam aztán megint menekülök tőle. Amikor "elbújtam" megszabadultam megmenekültem, meg jön ez a vágy, mint játék a tűzzel!
Pszichológus szerint nagyon jól leépítettem, a traumakötődést mindja hogy az még tarthat, de rendkívül is intelligensnek is tart. És nevet azon hogy hozzám ragaszkodik, ahelyett hogy keresne más nőt. Neki ez vicces. Amit amúgy én nem is értek, miért nem másra száll rá?
Mondjuk a szex jó lenne vele(a volt barátom előtti volt barátommal)de annyit sem érdemel hogy megkapjon, nem "jutalmazom". Sértené az egomat vele lefeküdni. Azt érdemli, hogy szenvedjen vergődjön kússzon pitizzen. Nagyon ki kéne nekem ahhoz lennem hogy én őt bevállaljam. Amugy is van ill lenne erre nem egy másik aki vonz.
A legutolsó legalább nem sérti az egómat a hisztijeivel. Akarnám ő de nem akarok természetesen hülye lenni. Addig jó amíg nem keres és csendben van.
Ezek a mit foglalkozol vele tipusu mondatokra már nem tudok mit mondani.
Meg jelentsd fel,(nem is foglalkoznanak vele) meg mennek iii a nagy vagánykodások. Persze mert nem nekik verik ki a fogukat sajnos.
Nem elbagatelizálni kell hogy milyen ember es nem ugy beállitani mintha normális lenne, es a másik lenne a hülye aki leépíti.
Egy bántalmazó, zsaroló, kontrollmániás birtokló, akinek sokszor önkontrollja sincs ha akarja sem, azt ne tekintsék már itt veszélytelennek miközben nők haltak már bele nem egy ilyenbe a csak a szakitásba is.
Komolyan provokál a sok ilyen válasz.
Nagyon is jol csinálok mindent eddig. És még magammal is küzdök a kémia miatt csak errol szólt a kérdés. Önuralomról csak. Semmi másról.
2 perc alatt olyan embwreket hív ha kell akik elott mindenki haptákba áll egyből. Magyar körökben is nagyon magas rangú emberekkel is jóban van. Szocializált is rendesen.
De ne futassam màr.
Azt használom nem konnyu.
De kezd egy 3.becsúszni a kepbe vagy egy 4. És azokkal meg majd kezdődnek a bajok HA megtudná.
De most miatta legyek apáca?
Ő hűséges ragaszkodó típus. Egy exét sem csalta meg soha.
Ő nem az amilyenek veled voltak. Úgy utálom már amikir a saját tapasztalataikbol indulnak ki mások.
Nem élvezem a helyzetet. Akkor nem vergődnék.
Amúgy elkapott ma is, személyesen megjelent. Ezért se jó dolog néha a tiltás meg ilyenek.
Szorongatott ölelt mint kb a filmekben a katonák mikor háborúba mennek es sírt. Patakokban folyt a könnye és kivan nagyon. Állandóan bújt ölelt. Kozben így megnyugodtam, hogy akkor megint manipulatív szakaszban van.
És hát történt ez az.
De tiltva van és no kontakt. Tartom. Es megköszöntem neki hogy tiszteletben tartja ezt. És ráerősítettem arra h amikkel fenyeget, kb ki van védve előre ez az, és ne menjen rá a háborúra. És ne kombinaljon. Senkim nincs. Megint megígérte, hogy nem fog haborúzni.
Alig tértem még észhez.
(Én rengeteg városban laktam már amúgy. De most itt van karrierem stb nemigen ugrálnék.)
Nem én gondolom h jo csaj vagyok.
Hagyjuk már ezt a rinyát hogy beképzelt lennék meg minden sz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!