Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok én visszamenni újabb pofonokért a kémia miatt?
Volt barátom egy kőkemény nárci.
Uralkodós, beteg féltékeny, képtelen egy párkapcsolatra, egy teljes kitalált világban él, elszakadva a reáltól.
Néha visszavesz magából változik, erőn felül is, de olyan szerencsétlen beteg, hogy nála még az enyhe fokozatú visszavett hisztije is kész életveszély.
Még az áldozat tipusok sem maradnak vele, képtelenség vele járni, nemhogy a normálisak.
De ugye van a manipulatív arca, a tökéletesség, az igazi férfi arc. Ezt persze gyakorta veszi elő. Manipulációs szakaszokban nem veszélyes, hanem inkább lenyűgöző, aki elvarázsol bárkit.
A manipulációs szakaszokbanbármit lehet vele csinálni, birkatürelme van, semmivel nem jön ki a sodrából, még át is verhető, szívatható is lesz.
Mindig ellököm magamtól. Az együtt élést, járást befejeztem vele, lementek a nagy háborúk, de gyakorta visszaesek csak szex miatt szinte, hogy alkalmakra adom magam.
De ezt is teljesen lezártam, mert bármikor képes robbanni, kiszámíthatatlan is sokszor, nem tudni mikor mire fog hirtelen bekattanni az agya és felébred "Hulk" benne.
Már elfogadta hogy tiltva van és csak akkor beszélünk ha bekattan, ha hirtelen eldurrant az agya hogy pasiznék vagy bármi, és azért hogy ne támadjon, ne akarjon ártani, esetleg szervezetten, gyakorta megnyugtatom és megint tiltás van.
Néha sír, zokog a telefonba ha lement a dührohama, megnyugtattam. Jönnek ezek a nem bírja nélkülem dumák és a többi.
Én néha mosolygok ezeken a drámai manipulációin(már átlátok rajta), de megnyugtatom empatikusan.
Tiltás.
Igazából örülök, hogy megszabadultam tőle, veszélyes, nem normális, ha akar is változni, sem tud, sajnos ő ilyen marad örökké.
De nem pasizom, mert nem merek. Azaz várok kb minimum fél élvet vagy egy évet hogy én bárkivel is mutatkozni merjek, mert a kontroll ellenőrzések folyamatosak ma is, millio haverja is is csak arra vár mikir tudnak rólam jelenteni, kivel hol hogyan láttak együtt, hol buliztam mit csináltam stb.
Így lapulok.
De folyamatosan jön ez a kémia bennem. Mivel ugye senkim sincs. Ő meg tetszik. A szexet mindig is imádtam vele. És manipulácios stakaszokban mindent megad, a szenvedélyt vadságot is, tenyerén is hordoz, vérbeli nőként kezel és ő ízig vérig tud Férfi lenni.
Csak ugye ő arra megy ilyenkor hogy alkalmi szexen túl birtokoljon is és kezdődik megint hogy kötelezne újabb találkozásokra, tiltaná hogy bárkivel is cseteljek, atnézné a telomat és a többi.
Megszüntettem minden kontaktot is pedig.
De jön ez a mardosó hiányérzés, ami az ész ellen van.
Magyarán mindig visszamegyek újabb pofonokért, megint adom magam aztán megint menekülök tőle. Amikor "elbújtam" megszabadultam megmenekültem, meg jön ez a vágy, mint játék a tűzzel!
Pszichológus szerint nagyon jól leépítettem, a traumakötődést mindja hogy az még tarthat, de rendkívül is intelligensnek is tart. És nevet azon hogy hozzám ragaszkodik, ahelyett hogy keresne más nőt. Neki ez vicces. Amit amúgy én nem is értek, miért nem másra száll rá?
Agresszív bekattan az agya. Mar van felfüggesztettje is. Magyar amugy. Nagyin sokan nyalnak neki, meg rengeteg a haverja akiknek ő az isten.
Még a cigókat is befenyíti, még ők is neki csicskulnak. Ha nem a saját szememmel láttam volna, el se hinném!
"A mai nőkkel nem lehet."
Bocs, de te is elég ostoba vagy, bármiben le merném fogadni, hogy veled sem lehet.
"Mai nő" vagyok, 9 éve normális kapcsolatban. A párom nem "vérbeli nárci", nem kontrollál, nem nézi át a telefonom, nem üt, és soha semmi nem utalt rá, hogy csalna, és én sem őt. Pedig alapvetően még feminista beállítottságú is vagyok, szóval nem valami "kivétel", aki "hagyományos értékrend" szerint tudja, "hol a helye".
De én sek vagyok ilyennel!
Szakítottam, nem járok vele, le van tiltva.
Csak érzem ezt a vágyat kémiát magamban, ez ellen küzdök nehogy ráírjak!
Míg másnak a párja úgy telefonál haza munkahelyről, hogy bocsi szivem kések, mert túlóra van, ő ugy telefonált nekem haza, hogy bocsi szivem lehet kések, mert véletlen megvertem vkit és kicsit nagyon vérzik a feje, lehet bevisznek, de mindjárt jönnek és megtudom.
Nehogy már egy ilyen gyökér miatt ne merj ismerkedni! Meg nehogy azt gondold hogy csak te vagy neki. Az ilyeneknek akkor is van több nőjük is, ha együtt élnek valakivel.
Szánalmas amit művelsz, igy az életben nem fogsz tőle szabadulni. Mert ezek akár 10 évig is rájárnak a másikra, csakhogy ellehetetlíntsék az életét. De csak aki hagyja. Teljes no kontakt (a haverjaival is), es akkor van esélyed hogy előbb-utóbb csak leszáll rólad.
Én 15 hónapos gyerekkel léptem le a nárcimtól, és számomra is meglepő mód pár hónap múlva lett egy igencsak komoly kapcsolatom. Szerinted mennyi halálos fenyegetést kaptunk? Én is, párom is, családom is? Nem számoltam. Na és? Jöjjön csak, akkor hívjuk a rendőrséget. De ezek amugy is legtöbb esetben gyávák ahhoz hogy meg is tegyék. Vagy tudják hogy azzal ők is megszívnák.
"Pszichológus szerint nagyon jól leépítettem, a traumakötődést mindja hogy az még tarthat, de rendkívül is intelligensnek is tart."
Nyugodt lehetsz, hogy még tart. Ha nem így lenne, nem vágynál arra, hogy vissza menj. Ez is arra utal: "De jön ez a mardosó hiányérzés, ami az ész ellen van."
"De ugye van a manipulatív arca, a tökéletesség, az igazi férfi arc...."
Nem úgy írsz róla, mintha nem is látnád, hogy milyen valójában. Tökéletesen átlátsz rajta. Mégis azt választod, hogy olykor a játék részese akarsz lenni.
Ehhez az egészhez, hogy működjön a játék, két ember kell. Te is a részese vagy ennek. Azzal, hogy írkálsz, aztán tiltod, megint írkálsz, megint tiltod.
Ha ez a traumakötődés miatt van, akkor is csak te tudod ezt magadba "legyőzni".
Tudatosítod magadba, hogy ez tőled függ. Tartsd be a no contactot. Ha megint elgyengülnél gondolj a rossz dolgokra, amiket csinált. Te is tudod, hogy nem fog változni.
Nehéz betartani persze, de törekedni kell rá, mivel ha nem tartod be, akkor neked lesz rosszabb.
"De folyamatosan jön ez a kémia bennem. Mivel ugye senkim sincs. Ő meg tetszik. A szexet mindig is imádtam vele."
És ez megéri neked? Az ember attól ember, hogy tud uralkodni az ösztönein. Tudod, hogy van ez. 1 óráig jól érzed magad, mert eljátssza a szerepet, aztán megint kezdődik minden előről. Ilyentől inkább menekülj.
Ez jó dolog, hogy szakembertől segítséget kértél, de a szakember nem tud helyette cselekedni, döntéseket hozni. Te vagy ott, akinek döntenie kell. Te vagy akinek nem szabadna írnia. Mindig tudatosítsd magadba, hogy ez éppen a traumakötődés miatt van, hiszen, hogyan hiányozhatna egy olyan ember, aki folyton csak bánt???
No contact. Csak így sikerülhet. Gondolj bele, ha lányod lenne ilyen helyzetbe. Mit tanácsolnál neki? Normáli esetbe azt, hogy próbálja meg felfüggeszteni a kapcsolatot VÉGLEG.
Akkor vinnék be kb ha elotte kiverné a fogamat vagy osszetorne megölne. Hát köszi.
Amig csak megelőzni akarom mindezt addig senki nem foglalkozik vele letagad bármit látlelet nélkul.
A megelőzéssel senki nem foglalkozik.
Persze hogy nem akar bekerülni, óvatos, de könnyu a gép mellől pampogni de amikor ott áll előtted egy Hulk hogy mindhárt agyonver, egyből befognád te is a szád es ketszer meggondolnád kivek mutatkozol kivel nem.
Mivel nagyon jól leépítettem eddig is, hogy úgy kezdtük hogy egyetlen nap sem lehetek nélküle, egyetlen éjszaka sem lehetek nélküle, nem egy háborúnk volt, és már itt tartunk hogy nem akar megölni hanem még le is van tiltva és nem is találkozunk, ha találkozunk képes elengedni, ez már nem semmi teljesítmény.
Nagyon sokan csak szakításnál is képesek ölni is.
Mi meg már itt tartunk, hogy no kontakt, csak kontroll maradt.
Ez is szépen el fog kopni benne. A pszichologus is mondta, hogy nagyon jol csinálom az egészet.
Csak az zavar be, hogy nem csak òt kell leállítanom tudnom hanem saját magamat is. Mert nagyon sokszor nagyon erősen akarom őt. Ez meg kémiaalapú leginkább.
#17 köszi
Tartom a no contactot.
Csak irdatlan nehéz.
Nyilván könnyebb lenne ha lenne más, de olyan majmok vannak csak a neten is :(
De van 2 is aki tetszik, jók is lennének, de azzal kezdik hogy találkozzunk, nekem meg nyilvánosan nem lenne jó semmi.de most keredzkedjek fel egy pasihoz?
Gondoltam inkább el leszek egyedül minimum félévig és majd lecseng a kontroll, elfelejt.
De vergődöm. És ezért marad ő, hogy ha csak hivnám, kapnám azonnal is, nem kell randizgatni sem félni sem meg ismerkedős egyeztetős köröket sem futni titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!