Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok én visszamenni újabb pofonokért a kémia miatt?
Volt barátom egy kőkemény nárci.
Uralkodós, beteg féltékeny, képtelen egy párkapcsolatra, egy teljes kitalált világban él, elszakadva a reáltól.
Néha visszavesz magából változik, erőn felül is, de olyan szerencsétlen beteg, hogy nála még az enyhe fokozatú visszavett hisztije is kész életveszély.
Még az áldozat tipusok sem maradnak vele, képtelenség vele járni, nemhogy a normálisak.
De ugye van a manipulatív arca, a tökéletesség, az igazi férfi arc. Ezt persze gyakorta veszi elő. Manipulációs szakaszokban nem veszélyes, hanem inkább lenyűgöző, aki elvarázsol bárkit.
A manipulációs szakaszokbanbármit lehet vele csinálni, birkatürelme van, semmivel nem jön ki a sodrából, még át is verhető, szívatható is lesz.
Mindig ellököm magamtól. Az együtt élést, járást befejeztem vele, lementek a nagy háborúk, de gyakorta visszaesek csak szex miatt szinte, hogy alkalmakra adom magam.
De ezt is teljesen lezártam, mert bármikor képes robbanni, kiszámíthatatlan is sokszor, nem tudni mikor mire fog hirtelen bekattanni az agya és felébred "Hulk" benne.
Már elfogadta hogy tiltva van és csak akkor beszélünk ha bekattan, ha hirtelen eldurrant az agya hogy pasiznék vagy bármi, és azért hogy ne támadjon, ne akarjon ártani, esetleg szervezetten, gyakorta megnyugtatom és megint tiltás van.
Néha sír, zokog a telefonba ha lement a dührohama, megnyugtattam. Jönnek ezek a nem bírja nélkülem dumák és a többi.
Én néha mosolygok ezeken a drámai manipulációin(már átlátok rajta), de megnyugtatom empatikusan.
Tiltás.
Igazából örülök, hogy megszabadultam tőle, veszélyes, nem normális, ha akar is változni, sem tud, sajnos ő ilyen marad örökké.
De nem pasizom, mert nem merek. Azaz várok kb minimum fél élvet vagy egy évet hogy én bárkivel is mutatkozni merjek, mert a kontroll ellenőrzések folyamatosak ma is, millio haverja is is csak arra vár mikir tudnak rólam jelenteni, kivel hol hogyan láttak együtt, hol buliztam mit csináltam stb.
Így lapulok.
De folyamatosan jön ez a kémia bennem. Mivel ugye senkim sincs. Ő meg tetszik. A szexet mindig is imádtam vele. És manipulácios stakaszokban mindent megad, a szenvedélyt vadságot is, tenyerén is hordoz, vérbeli nőként kezel és ő ízig vérig tud Férfi lenni.
Csak ugye ő arra megy ilyenkor hogy alkalmi szexen túl birtokoljon is és kezdődik megint hogy kötelezne újabb találkozásokra, tiltaná hogy bárkivel is cseteljek, atnézné a telomat és a többi.
Megszüntettem minden kontaktot is pedig.
De jön ez a mardosó hiányérzés, ami az ész ellen van.
Magyarán mindig visszamegyek újabb pofonokért, megint adom magam aztán megint menekülök tőle. Amikor "elbújtam" megszabadultam megmenekültem, meg jön ez a vágy, mint játék a tűzzel!
Pszichológus szerint nagyon jól leépítettem, a traumakötődést mindja hogy az még tarthat, de rendkívül is intelligensnek is tart. És nevet azon hogy hozzám ragaszkodik, ahelyett hogy keresne más nőt. Neki ez vicces. Amit amúgy én nem is értek, miért nem másra száll rá?
Nem téged fenyegetnek.
Nem tudom te mit szílnál ahhoz pl ha beterítenék a netet intim képeiddel.
Vagy szépen kirugatnának a helyedről.
Csak ugy mert.
Amúgy minden támadó ott rontja el, hogy világosan közli, hogy mire készül.
És érdekes hogy ezt a kapcsolatunk elején mondtam is neki, hogy a volt barátom bosszut akar állni, barátomat is fenyegette, és pont azért tartok vele kontaktot mert igy minden szándékárol tervéről tudok mert olyan hülye hogy elmondja, fenyeget.
Erre ő meg beleesik ugyanebbe a csapdába.
Amugy ezt egy régebbi dologból pont egy bíró mondta nekem. Ha nem tudok valami vagy lépéselöny kell, beszéljek az ellenséggel és szedjem ki az infókat belőle. Így tudtam meg mindent olyanról is akit a rendőrök se találkoztak nemzetközileg körözve sem. De nekem meg elmondta, hol van.
Nem élvezem. Nem ezt élvezném. Nekem valami más kéne. Amit próbálok leküzdeni. Elhessegetem. És megoldom valahogy, talán, egyszer, nem tudom hogy.
Igazábol saját magamat sem könnyü leküzdeni. Ez nagyobb harc.
Szia kedves Kérdező!
Mintha én írtam volna ki ezt a kérdést…
Nem tudom nálad mennyi ideje tart ez…. Nálam 2 évet vett el az illető az életemből.
A 2 év alatt nagyon sok minden történt, tényleg volt itt minden…. Fejben tudtam, hogy ez nincs rendben, de szerelmes VOLTAM belé. Vagyis “szeretem” még Őt, de már tudom, jobb ez így NEKEM.
2 héttel ezelőtt meghallgattam egy poadcastot, ami után rádöbbentem, hogy ez nagyon nem mehet így tovább. Addig is tudtam, hogy annál a fiúnál nincs rendben fejben valami (beteges féltékenykedés, birtoklási vágy, manipuláció, stb…), de azután be kellett ismernem (ami fájt), hogy egy színjáték része voltam. Azért volt kedves az elején, majd utána néha (ha volt olyan), mert akkor elakart érni valamit, hogy magàhoz láncoljon.
Hidd el, van több nője melletted, ugyanezt csinálja velük, max nem ennyi ideig, mert ott előbb betelik a pohár.
Vele is állati jó volt a szex, mai napig vágyom rá… de a sok letiltás - feloldás/össze veszés - kibékülés / gyerekes játszma után….. a sok-sok-sok onfejlesztes, segítség, stb…. Után eljutottam oda, hogy 2 hete mindenhol (ő és a haverja is) LE VANNAK TILTVA MINDENHOL!!!
Egy városban lakom vele, elég közel is lakunk egymáshoz… hál Isten, az új címem nem tudja, mert régen volt olyan, hogy csak úgy a semmiből éjjel megjelent ott…. Szórakozóhelyre sem járok oda, ahova ő…. Azon kívül sosem futottam vele össze sehol… kivéve egyszer, 3 hete. Egy lánnyal volt, valószínűleg az új akkumulátort keresi. De akkor is engem nézett gúnyos vigyorral és nekem szólogatott be. A lányhoz hozzá sem szólt… (?!)
Rengeteg megalázás, bántás volt nálam is… kerestem a miérteket.
De egy miértre tudok értelmesen válaszolni.
- Miért történt mindez?
- MERT HAGYTAM.
Sajnos. De megtörtént.
Viszont a legtöbb amit magadért tehetsz, az az, hogy teljes no contact és mész előre :)
Nekem is 2 évbe telt, mire teljesen realizáltam ezt….. DE SIKERÜLT!
Az előadás, ami az utolsó csepp volt a pohárban és segített elindulni:
1. Rész: [link]
2. Rész: [link]
Még van azt hiszem 2 része, de nekem ez a kettő elég volt… :)
És látom, hogy fejben tudod te is azt; hogy ez nem jó… de teljesen erre a szintre kell jutni. Ehhez pedig idő kell. És persze tudatosítás.
Sok sikert! :)
27N
Igen van egy kitalált világa fejben. Es ahhoz használ engem benne szereplőnek. Nincs a reálban. És képtelen abban lenni.
De ő hűséges típus nagyon. Mindenkinél jobban az. Elítéli a férfiakat is akik csalják a párjukat nem is érti miért nem azzal vannak akit szeretnek.
Nem tartja normálisnak ezt a világot sokmindenben. De én sem.
Köszi az előadásokat én is rengeteget tanulok a témában hogy minél jobban átlássam nem is az hogy őt, de magam, hogy szakadjak már le róla.
Csak nehéz amiért olyan rengeteg a selejt férfi. Úgy le tudnak hozni az életemről. Ágyban sem tudnak semmit, nem is hűek, tartásuk sincs, érzelmeik sem, ilyenkor is sírva rohannék vissza ahhoz akinek érzelmei vannak, és hű es ölel a végtelenségig is ha nekem az kell. Csak épp "skizo" illetve nem az, de olyan mint akinek 2 énje van.
Jobb elfelejzeni lezárni ezt ésszel talán szívvel is beláttam már.
A gyengeségem ott van csak, hogy férfi.
Bárki más támadna így, elküldeném a halálba.
Nem akarok rá vágyakozni. Szeretnék semleges lenni.
Haragszom rá amiért átvert, mert ő ismeri önmagát, hogy milyen, tudta ezt előre. Amit én nem. És nekem csak annyit mondott akkor az elején, nem ismersz még engem, nem tudod kivel vagy, annyira tudlak szeretni, hogy le sem tudsz majd magadról vakarni sem, ismerem magam. És arra tartunk, féltem lassítottam, de már nagyon szeretlek Téged. Elvesztem. (Nem szószerint idéztem)
Itt már az elején, szerintem arra utalt, hogy majd megismerem azt, hogy egy kontrollmániás birtokló nárci és 2 lépésem sem lehet majd nélküle. Tudta ő ezt előre.
De erről beszélgetve tagad. És ugy adja elő mintha nem ismerné magát, ő csak jót akar, csak hűséget, csak biztonságérzést, ő rendben van.
Persze, a nárciknak saját igazságérzetük van. Soha nem látják rossznak magukat. De változna ugyan, de az nem megy neki. Csak visszavesz néha. Feladta már rég azt hogy megváltozzon. Nem tud. El kell engedni.
Lenne inkább már más pasim aki megfog, rég nem lenne kérdés.
Ő nem téged szeret…. Azt szereti, hogy ezt teheti Veled!
Hidd el, én is ugyanígy voltam, amiket most is leírtál.
Még úgy érzem, nem telt be nálad teljesen a pohár. Sokszor vágytam én is vissza.
Most már tudom, én is csak egy bábu voltam a sok közül…. És te is az vagy.
Kitartást! És hidd el, ennél csak jobb van.
Én is már felfigyeltem valakire… :) (pedig halálosan szerelmes voltam ebbe a fiúba…)
#38! Persze, a kisasszony nem bírja a kritikát, már kiderült párszor. Azt várja, hogy leírjuk neki, ő a legcsodálatosabb nő a világon, ezért nem tudnak nélküle élni a pasik. Véletlenül sem az a gond, hogy csak elmebetegnek kell, akik tudják, hogy b@szható, mindig nyújt ingyen pin@t.
Érdekes, nekem is volt zaklatóm. Több, mint 6 évig járt a nyakamra. Írt, hívogatott, nyomta a kaputelefont. Csak én soha nem reagáltam, nem dugattam meg valami vele. Jé, abbahagyta.
Valahányszor ráizgulna a p.ncid az idióta exedre, jusson eszedbe az a szegény lány, akinek a hasonló kaliberű exe kiszaggatta a szemgolyóit.
Ha ezek után összeállsz vele, igazából megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!