Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kifizetnétek neki ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizetnétek neki ?

Figyelt kérdés

Vettem egy lakást,barátnőm a lakásba vette a hűtőt,mosógépet, tűzhelyet,tv, mikrót az ő nevén vannak ezek a dolgok.Nagyon úgy nézz ki,hogy szakítás lesz ebből és arra kért,hogy legyekszíves kifizetni azokat a háztartási eszközöket amiket ő vett,mert így nemtudd kéthavi kauciót leadni,250e Ft kért mindenért, meg hova vigye ezeket,nem tudja...

Igazából én nem akarok kifizetni neki,de tárolási díjat felszámolnék,mert itt van nálam a cuccai...

2022. ápr. 2. 05:38
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
0%
Ha a hapsi csinalta akkor meg levonja ennyi erővel a hűtő árából
2022. ápr. 2. 10:13
 32/51 anonim ***** válasza:
82%
Kötekedhetsz, de nem. De a javarészt házimunkát úgyis a nő csinálja mindenhol.
2022. ápr. 2. 10:19
 33/51 anonim ***** válasza:
90%
Az ingóságot az állítólagos lakbérrel egybemosni az oké? Én pont nem Fideszes vagyok, de nem probléma. 😂😂
2022. ápr. 2. 10:24
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
#33: én tuti senki után nem ganezok.
2022. ápr. 2. 10:54
 35/51 Laylah ***** válasza:
100%

Hihetetlen, mennyi gerinctelen fillérszexuális hím van itt... Gondolom ők azok, akik első randin sem fizetnek ki egy pohár vizet sem, mert aRaNyÁsÓóÓóÓ, aki ilyet egyáltalán feltételezni mer.

Pont mondtam múlt héten a páromnak, hogy minél tovább olvasom ezt az oldalt, annál jobban értékelem őt. Kérdezte, miért mondom ezt, szóval meséltem neki egy-két dolgot, főleg incel témában, annyit mondott rá, hogy minél tovább hallgat, annál jobban értékeli ő is saját magát.

Ezt a kérdést is el fogom mondani neki.

2022. ápr. 2. 11:58
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
38-as: Az enyém már hallani se akar erről az oldalról :D Szerinte túl sok a gyökér mind nőből (ezt pl. arra mondta, amikor kiderült, hogy megcsalja a csajt a pasija, de nem akarja elhagyni) mind pedig pasiból (az incelekre már allgeriás :D)
2022. ápr. 2. 12:17
 37/51 A kérdező kommentje:
Nem közosen vett dolog, ő vette , ő nevén van a számla és most azt akarja,hogy fizessem ki mert ő nem tudja magával vinni
2022. ápr. 2. 15:53
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vennél mindenből újat, minthogy kifizesd őket?
2022. ápr. 2. 15:55
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
És ha elviszi ezeket magával? Hűtő, mosógép, stb az mivel jobb, hogy neked nem lesz és dupla ennyiért kell mindent megvenned?
2022. ápr. 2. 16:31
 40/51 anonim ***** válasza:
0%
De ha a kérdezőnek nem kell!!! Honnan tudja bárki is hogy éppen nincs a családjában elfekvőben egy hűtő netán mosógép? Nem értem hogy lehetnek ennyire buták? Mi az hogy nincs hova vinnie és fizesd ki? Ezzel az erővel addig nem megy el míg nincs pénze? Azért ez a csaj kicsit sokat képzel magáról
2022. ápr. 2. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!