Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, kifizetnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kifizetnétek a barátnőtök mellműtétjét, ha nem lennétek elégedettek a méreteivel?

Figyelt kérdés
Vagy elvárnátok, hogy megcsináltassa, de saját pénzből?
2021. márc. 5. 12:40
A kérdező szavazást indított:
Kifizetném
Nem fizetném, finanszírozza saját zsebből
Össze se jönnék kismellűvel
28 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
99%
Ha összejöttünk, akkor elégedett vagyok vele. Minden további kritika csak mellébeszélés, nem a mellével van probléma, és a plasztika nem oldja meg, bárki is fizeti!
2021. márc. 5. 12:47
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg pofátlanság megkérni egy nőt,hogy csinàltassa meg a mellét,a nő részéről meg pofátlanság a pasi pénzéből csinàltatni.Ha valaki ilyen műtétet akar,maga miatt csinàlja a saját pénzéből.
2021. márc. 5. 13:10
 3/21 anonim ***** válasza:
97%

Nem.

Ha annyira nem tetszik bármely testrésze, akkor nem járok vele.

2021. márc. 5. 13:11
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
ha ő ettől boldogabb, igen. Úgyse nekem kell, hanem neki. Ha szebb kocsi kell, akkor is ugyanaz a dilemma?
2021. márc. 5. 13:16
 5/21 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%

Ha valakit valahogyan megszeretek, a testalkat az utolsó, amivel törődöm. Oké. Van azért egy szint, ami alatt nem tudok vonzódni az illetőhöz, akármilyen aranyos is legyen (pl. nagyon durván elhízott (150-200 kg) lány).

De hogy cs*sz*gessem olyasmi miatt, ami 1.) abszolút nem zavar (még ha a preferenciáim esetleg mások is), 2.) egy olyan beavatkozásnak tegyem ki, ami közben akár meg is halhat, az nálam nem játszik. A többi duma.

2021. márc. 5. 13:49
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
Az “össze se jönnék kismellűvel” szavazók mit értenek kis mell alatt? A full laposat vagy a C méret is kicsinek számít?
2021. márc. 5. 14:40
 7/21 anonim ***** válasza:
96%

#6 Azért durva, ha a C mell túl kicsi. Nekem az a kedvenc méretem.

Nem fizetném ki, mert eleve, ha a barátnőm, akkor tetszik. Szóval a mellei is tetszenek. Mondjuk nekem a B-D mellek tetszenek, szóval nem nehéz ideális méretűt találnom :D

2021. márc. 5. 15:02
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
#7 tehát a kicsi alatt a full lapos mell értendő?
2021. márc. 5. 15:26
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Bármit is értsenek alatta, a jelenlegi 16 szavazóból 11 össze sem jönne vele. Ennyit arról (ismét), hogy a férfiak ízlése milyen változatos, hogy ők mennyire "elnézőek", hogy áh, nem elvárás ám a nagy, kerek mell. Hát persze...
2021. márc. 5. 15:40
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
Erre inkább nem is szavaztam, de pont a mellméret az, ami nem érdekel. A szeretem, akkor elfogadom olyannak, amilyen 🤷‍♂️
2021. márc. 5. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!