Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha nem érzitek randin, hogy lesz valami kapcsolat ebből az adott személlyel, akkor nem lenne jobb érzés nektek, ha kifizetnétek a saját fogyasztást?
1-es
A szemébe nézel és azt mondod, hogy Peti, ne haragudj, de ebből nem lesz köztünk semmi. Engedd meg, hogy fizessem a saját fogyasztásom.
Electra Heart
És az milyen érzéssel tölti el, ha a srác pénzét költheted, mikor tudod, hogy semmit nem fog kapni érte?
7-es
Ebben én messze nem vagyok olyan biztos...
Volt már ebből vitám pár hölggyel, aki neme egyszerűséggel "lekólázták" a meghívást és pitiánernek neveztek, amiért blinkre nem vagyok hajlandó bármilyen random nőt meghívni.
Mintha valóban egy 199Ft-os kóla lenne, amit ma meghívás alatt értünk. Mintha nem volna teljesen mindegy, hogy mit fogyasztunk, az elv a lényeg, hogy nem húzzuk le a másikat vagy nem propagáljuk egyik irányba az egyenlőséget, a másik irányba pedig simogatjuk a patriarchátus szőrös hasikáját, mert éppen az hozza a nagyobb hasznot.
Nekem az esne a legjobban ha egy elvileg önzetlen cselekedettel nem megvenni akarnának. De ha elvársz valamit a fizetésért cserébe, akkor azt közöld előre, de ennyi erővel elmehetsz egy prostihoz is. Hidd el, nagyban lerövidíti a procedúrát.
Amúgy én mindig magamnak fizetem a dolgaim, mert a, el akarom kerülni az ilyen kellemetlenségeket, hogy elvárjanak tőlem valamit, b, felnőttként még azt is cikinek tartom ha anyám vesz nekem egy nyalókát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!