Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha nem érzitek randin, hogy lesz valami kapcsolat ebből az adott személlyel, akkor nem lenne jobb érzés nektek, ha kifizetnétek a saját fogyasztást?
nem. először is, nem vagyok köteles azonnal tudni, hogy mit akarok tőle csak azért, mert meg akar hívni valamire.
ha nem hozza fel a fizetést, akkor felezünk vagy egy kör az övé, másik az enyém. ha azt mondja, hogy ő fizet, akkor ő fizet, nem az én dolgom az ő pénzét félteni. ezzel nem vállalok kötelezettséget.
Alapból kifizetném, mert nem szeretem, ha meghívnak, max kapcsolatban, ha felváltva hívjuk meg egymást ide-oda.
Viszont ha valaki felajánl egy meghívást, és a csaj elfogadja, akkor ne csodálkozzon. Vagy előre kösse ki a feltételeket, bár az kicsit abszurd lenne. Szerintem első randin nettó marhaság
a, sokat költeni, és
b, meghívni a másikat.
Első randin max egy fagyit vagy egy teát/kávét vennék, minek több ezret áldozni olyan emberre, akivel semmi se garantálja, hogy lesz valami? Aki megteszi, az magára vessen.
Szerintem egyáltalán nem szabadna randizni!
Ez egy amerikai szokás aminek az értelme csak is a pénzköltés.
3 randi sok kifizetett vacsi a pasi részéröl aztán megy a kufirc?
Emberek ez Magyarország!
Egyazeűen nem értem :(
Ez csak elrontja a kapcsolatokat.
Attol mert a filmekben beválik az nem azt jelenti, hogy ez egy értelmes dolog.
3 éve vagyok együtt a barátommal és vagy 5 hónapon keresztül ismerkedtünk haverkodtunk mielőtt összejöttünk volna.
És nem fizettünk egymásnak semmit soha mindig elosztottuk a dolgokat.
Ezek milyatt a dolgok milyatt hiszik azt a lányokra, hogy pénzéhes qrvák pedig én se vagyok az. Néhány tényleg az, de nem kell mindenkinek annak lenni.
Nálunk csak a legelső randin fizetett a barátom mindent (egy darab italt ittam, szóval nem egy vagyont), de csak azért, mert ragaszkodott hozzá. Pedig már akkor is felajánlottam, hogy a saját részem.
Azóta pedig mindent felesben fizetünk, nem is hagyom, hogy ő fizesse az én fogyasztásom, vagy csak úgy, ha legközelebb meg én fizetem az ő részét.
Sőt, olyan is volt nem is egyszer, hogy én találtam ki, hogy menjünk el kávézóba és akkor én fizettem az övét is, mivel az én ötletem volt a program.
Szóval mielőtt általánosítanál, kicsit gondolkozz. Lehet, hogy normális hozzáállású nőkkel kéne ismerkedni és te nem azt teszed.
21/N
Férfiként sohasem kerültem olyan helyzetbe, hogy a nő felajánlotta volna, hogy osztozzunk.
Kilátszik rajtam, vagy mi, de olyan gáznak tartom egy pár száz forintos számla elosztását, mellesleg a virág árát se gondoltam soha beszedni.
De nem is értem a kérdést, tán akkor volna ildomosabb vállalni a nőnek a saját részét, ha tudja már, hogy ez az utolsó találkozás, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!