Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom édesapja "csapja nekem a szelet". Szerintetek mi a helyes? Tisztességtelen lenne elfogadnom?
Elvált ember, 40+os, de jól tartja magát. Fiatalos, élénk, talán fiatalosabb is, mint a fia.
Kedvelem őt, közel áll hozzám, csak vmi mégis kicsit visszatart... Talán az, hogy a fiával próbáltam meg először...
Szerintem baromság.
Ha az apjának van lelke és szereti a fiát el kellene küldjön. De ha már csapja a szelet, és tudja hogy ez a fiának megalázó - sejted ugye milyen jó ember...?
Köszönöm a válaszokat :)
22 éves vagyok egyébként, párom apja pedig 47.
A volt párommal 6 hónapot töltöttünk együtt, aztán szakítottunk.
Apuka stílusa, az élethez való hozzáállása bejön nekem, kedvelem a természetét, a humorát, egyszóval egy remek ember.
Fiatalos, lendületes, kedves, szép a szeme és a mosolya, jó alkata van, kellemes a hangja.
Szívesen elfogadnám az udvarlását, csak tényleg az tart vissza, hogy az volt párom apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!