Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag IT-sként ha áttérek a muszlim vallásra és muszlim országba költözök, nekem is lehetne 4 fiatal feleségem, ha kifizetném őket?
A muszlim vallás lényege a többnejűség, a többi az sallang, csak színlelni kell hogy te ezt komolyan veszed, hogy ne lógjon ki a lóláb, hogy csak kéjenc disznónak mész oda. De úgy hallottam, hogy egy ilyen szegény arab országban már 14 évesen eladják a nőket, és bárki megveheti őket akinek van pénze és el tudja tartani. És lehet belőlük 4 is.
Ha kimennék egy szegény arab országba és távmunkába dolgoznék gazdag országoknak, akkor nekem is lehetne ilyen életem, hogy 4 tinilányt is vehetek magamnak akik ugye jó sokáig "friss husik" maradnak még? Ez a hülyének is megérné.
Ha ilyen könnyű szexuálisan jólétben élni férfiként, miért szívnak még itt az incelek? Mik lehetnek ennek a hátulütői?
"Ha ilyen könnyű szexuálisan jólétben élni férfiként, miért szívnak még itt az incelek?'
Nem vagyok gazdag IT-s, ennyi :)
37F incel
"A muszlim vallás lényege a többnejűség, a többi az sallang"
Ismét egy orbitális hazugság incel trollunktól.
4-5:
Hát nem. Vegyük példának Magyarországot. Itt szexuálisan elnyomásban élnek a férfiak.
"vérbosszú alapon gondolkodó nagycsaládja"
Igen. Ja ezt nem is említettem. Hogy mindemellett a feleségeidnek 100%-ban hűségesnek kell lenniük hozzád. Más férfiak még csak nem is láthatják az arcát sem.
Vannak országok, ahol akár halállal is büntetik a női hűtlenséget.
"Itt szexuálisan elnyomásban élnek a férfiak."
mióta? nem nyom el senki.
az, hogy gyökér vagy, nem mások hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!