Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag IT-sként ha áttérek a muszlim vallásra és muszlim országba költözök, nekem is lehetne 4 fiatal feleségem, ha kifizetném őket?
A muszlim vallás lényege a többnejűség, a többi az sallang, csak színlelni kell hogy te ezt komolyan veszed, hogy ne lógjon ki a lóláb, hogy csak kéjenc disznónak mész oda. De úgy hallottam, hogy egy ilyen szegény arab országban már 14 évesen eladják a nőket, és bárki megveheti őket akinek van pénze és el tudja tartani. És lehet belőlük 4 is.
Ha kimennék egy szegény arab országba és távmunkába dolgoznék gazdag országoknak, akkor nekem is lehetne ilyen életem, hogy 4 tinilányt is vehetek magamnak akik ugye jó sokáig "friss husik" maradnak még? Ez a hülyének is megérné.
Ha ilyen könnyű szexuálisan jólétben élni férfiként, miért szívnak még itt az incelek? Mik lehetnek ennek a hátulütői?
"Ez a hülyének is megérné."
Csak erre reagálnék: Nem mindenki olyan nyomorult, hogy 4 nőt akar "venni", mert sokáig friss husik maradnak.
13-as, ezt gondolom poénnak írtad, nem komolyan.
Ott ha egy nő rossz szót mer szólni egy férfira, akkor megnézheti mit kap... Nem feminizmus van ott.
"Ott ha egy nő rossz szót mer szólni egy férfira, akkor megnézheti mit kap... Nem feminizmus van ott."
A feminizmus ellentéte nem a nők semmibevétele, te tahó.
A troll kérdésed alatt hagyok egy kis gondolatébresztőt (férfiként írom).
A világ alapvetően matriarchális. Anyatermészet van ugyebár, sőt egyesek szerint az egyház középpontja valójában Szűz Mária, aki szeplőtelenül fogant.
Biológiai tény, hogy először minden magzat leány, és később dől el marad e leány, vagy fiúvá "mutálódik".
A sort lehet végtelenig folytatni, de a nők elnyomása ahogyan te képzeled, olyan, mint széllel szemben hugyálni. Értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!