Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kifizetnétek neki ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizetnétek neki ?

Figyelt kérdés

Vettem egy lakást,barátnőm a lakásba vette a hűtőt,mosógépet, tűzhelyet,tv, mikrót az ő nevén vannak ezek a dolgok.Nagyon úgy nézz ki,hogy szakítás lesz ebből és arra kért,hogy legyekszíves kifizetni azokat a háztartási eszközöket amiket ő vett,mert így nemtudd kéthavi kauciót leadni,250e Ft kért mindenért, meg hova vigye ezeket,nem tudja...

Igazából én nem akarok kifizetni neki,de tárolási díjat felszámolnék,mert itt van nálam a cuccai...

2022. ápr. 2. 05:38
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
8%

Ha azert mentek szet mert megcsalt, akkor nem fizetnem ki, mondanam hogy vigye el és ameg nálam van addig tarolasit fizetne, ami azt jelentene, hogy ha par napon belul nem viszi el akkor azok mar az enyémek

Ha en csaltam meg, akkor tobbet is adnék és nem kérnék tarolasit, cserebe hasznalnam tovább

Ha mindketten ugyerezzuk hogy nem akarunk tovabb eggyutt elni akkor kifizetnem azokat a dolgokat, meg egy kicsit tobbet is.

2022. ápr. 2. 08:55
 22/51 anonim ***** válasza:
93%

Jesszus! Ugye, ez troll kérdés? Mondjátok légyszi, hogy nincs ilyen férfi!🤮

Nyilván kifizetném, mint minden normális ember. A tárolási költség meg vicc. Amúgy a megcsalásnak mi köze van ehhez????

2022. ápr. 2. 09:22
 23/51 anonim ***** válasza:
0%
Aki ennyire jó lelkű az igazán szánalmas, hogy mindent kifizetne neki. Na ez a vicc. De nem is probléma. Megérdemlitek, hogy fizessetek, mint a katonatiszt;)
2022. ápr. 2. 09:24
 24/51 anonim ***** válasza:
0%

Nézd meg hogy mennyiért tudnd ezeket megvenni.

Vond le a lakbér felét mert O meg ingyen lakott a többit add oda neki.

Tehát mondjuk 500at ér a cucc. 1 évet lakott ott ingyen legyen 40 a lakbér felé, 400 mínusz 100at kaphat.

Üzletileg teljesen korrekt

2022. ápr. 2. 09:31
 25/51 anonim ***** válasza:
86%

Úúúristen, megjelentek a gyökerek…

Nekem is volt ilyen exem, aki tartozott több százezerrel és azt mondta, mivel megcsaltam (nem volt igaz), ezèrt nem akar fizetni.

Mondtam, hogy kisbarátom, a kettő nem függ össze, még ha meg is csaltalak volna, akkor is tartozol, úgyhogy fizetni fogsz.

2022. ápr. 2. 09:40
 26/51 anonim ***** válasza:
94%
Úristen mennyi sz.rrágó, fillérb.szó ember. Nem csoda, hogy állandóan itt vergődtök, hogy nincsen nőtök. 🤷‍♀️
2022. ápr. 2. 09:40
 27/51 anonim ***** válasza:
91%

Aranyoso f.sz vagy.

A noddel rendezteted be a lakásod.

2022. ápr. 2. 09:55
 28/51 anonim ***** válasza:
93%

Lakbér...

Remélem vele meg kifizettetnétek a hölgy részére a takarítás és teregetes árát

2022. ápr. 2. 09:56
 29/51 anonim ***** válasza:
90%
Ugye? Akkor legyen felszámolva, hogy x évig főzött, mosott, takarított, bevásárolt, stb.
2022. ápr. 2. 09:57
 30/51 anonim ***** válasza:
0%
Tehát akkor a nő dolga a mosás főzés bevásárlás ?
2022. ápr. 2. 10:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!