Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kifizetnétek neki ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizetnétek neki ?

Figyelt kérdés

Vettem egy lakást,barátnőm a lakásba vette a hűtőt,mosógépet, tűzhelyet,tv, mikrót az ő nevén vannak ezek a dolgok.Nagyon úgy nézz ki,hogy szakítás lesz ebből és arra kért,hogy legyekszíves kifizetni azokat a háztartási eszközöket amiket ő vett,mert így nemtudd kéthavi kauciót leadni,250e Ft kért mindenért, meg hova vigye ezeket,nem tudja...

Igazából én nem akarok kifizetni neki,de tárolási díjat felszámolnék,mert itt van nálam a cuccai...

2022. ápr. 2. 05:38
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
94%
Mindenképp
2022. ápr. 2. 07:30
 12/51 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen mindegy, hogy te mit akarsz. Kifizeted önként, vagy bíróságra megy, és a perköltséget is fizeted.
2022. ápr. 2. 07:31
 13/51 anonim ***** válasza:
6%
Ő ingyen betette a seggét a kéróba, onnantól ha ő fizette, ha nem ez közösen szerzett vagyon. Ha én is szétmennék a párommal, mindennek a felét ki kellene neki fizessem. Autó vételár felét, hűtő, mosógép, tűzhely stb mindennek. Autó vétel ára 660 volt hűtő 73 mosógép 85 tűzhelyet használtan vettem de marha nagy fogás volt mert abszolút vadi újnak látszik és 20 volt, meg a tv volt használtan 40. Ezekre megy a felező. Ez van, ezzel számolni kell. Közösen szerzett ingóságnak nevezik.
2022. ápr. 2. 07:34
 14/51 anonim ***** válasza:
92%

#14: Ingyen? Ő rendezte be kompletten, gyakorlatilag a négy csupasz falból ő csinált otthont. Most pedig teljesen korrekt összeget kér a cuccaiért cserébe.

Mi van, ha a kérdező nem fizeti ki? Felnőtt emberekről van szó, csak megjegyzem.

A: a csaj elviszi a cuccait. Még rendőrt is hívhat, ha a kérdező nem hajlandó beengedni. Utána a kérdező megveszi mindezt újan.

B: perre viszi, és ha az ő nevére szól a számla, akkor bizony könnyedén nyer. A kérdező pedig vesztes félként fizeti a perköltséget.

A csaj korrekt, nem kell beállítani ingyenélőnek. Jelen esetben ez inkább a kérdezőre igaz. Vajon miért lép le nő, nem is értem...

2022. ápr. 2. 08:07
 15/51 anonim ***** válasza:
3%

Elolvastad a kérdést 14-es? Felhívom a figyelmed. Vettem egy lakást.

Nem kell a csajt védeni! Én biztos nem védeném. Berendezte köszi, közösen szerzett vagyon. Kérlek szépen olvass ennek utána. Én is anno magam vettem a lakásom, nekem sem tarthat arra senki igényt. De miután összejöttem a párommal több mindent vettünk együtt, aminek az értéke, annyi, amennyi és ezekkel elszámolással tartoznék felé. Ez ilyen, ezekre a dolgokra fel kell készülni. Vagy szépen szerződésbe foglalni, hogy ilyen meg ilyen esetben közös megegyezés alapján nem tart igényt a másik fél erre. Ez van. Hiába dobálózol perrel. A kérdező egy szóval nem mondta, hogy nem engedi be és nem viheti el a cuccait, csupán annyit, hogy tárolási díjat számol fel. Amit miért ne tehetne meg? Mert ha pl lenne neki egy jobb tv-je vagy más fajta mosógépet akar, akkor miért ne lehetne ez. Egyéni szocprobléma, hogy a csajnak nincs hova vinnie a cuccait. Rengeteg albérlet bútor nélkül és minden nélkül kiadó. Oda át is vihetné, csakhogy persze a két havi kauciót ilyen szemét módon akarja beszerezni...

Feltételezem, hogyha a csaj ennyi mindent vett, akkor van pénze. Kivéve, ha mindent áruhitellel vett. Ezt nem tudni, nem derül ki. De, mivel ennyi mindent szerzett biztos van fizetése, melyekre a bankok tudnak hitelt adni. A bank360 alapján a CIB bank ad 300000 hitelt 1,5 évre havi 18500ért.

2022. ápr. 2. 08:23
 16/51 anonim ***** válasza:
93%
Ki, de a teljes vételárhoz közeli értéket, ha szükségem van azokra a dolgokra, mert használom.
2022. ápr. 2. 08:31
 17/51 anonim ***** válasza:
1%

Mi az, hogy a nevén vannak ezek a holmik?

Legfeljebb számlát kérhetett róluk.

Szépen megfogja az összeset, és oda viszi, ahova akarja.

Ha már amúgy is olyan szakítós kedvében van, miért játszanék még szeretetszolgálatot?

#12, jó hülye vagy, lövésed nincs a jogi ügyekről...

2022. ápr. 2. 08:32
 18/51 anonim ***** válasza:
92%
Te gyakorlatilag inkább utcára raknád?
2022. ápr. 2. 08:34
 19/51 anonim ***** válasza:
2%
#18 - én igen
2022. ápr. 2. 08:43
 20/51 anonim ***** válasza:
96%
Tárolási díj? Tehát egyáltalán nem használod ezeket, nem amortizálod, hanem mondjuk az eredeti csomagolásukban őrzöd, hogy ne menjen tönkre és ne érje eső? Akkor oké.
2022. ápr. 2. 08:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!