Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifizetnétek neki ?
Vettem egy lakást,barátnőm a lakásba vette a hűtőt,mosógépet, tűzhelyet,tv, mikrót az ő nevén vannak ezek a dolgok.Nagyon úgy nézz ki,hogy szakítás lesz ebből és arra kért,hogy legyekszíves kifizetni azokat a háztartási eszközöket amiket ő vett,mert így nemtudd kéthavi kauciót leadni,250e Ft kért mindenért, meg hova vigye ezeket,nem tudja...
Igazából én nem akarok kifizetni neki,de tárolási díjat felszámolnék,mert itt van nálam a cuccai...
#14: Ingyen? Ő rendezte be kompletten, gyakorlatilag a négy csupasz falból ő csinált otthont. Most pedig teljesen korrekt összeget kér a cuccaiért cserébe.
Mi van, ha a kérdező nem fizeti ki? Felnőtt emberekről van szó, csak megjegyzem.
A: a csaj elviszi a cuccait. Még rendőrt is hívhat, ha a kérdező nem hajlandó beengedni. Utána a kérdező megveszi mindezt újan.
B: perre viszi, és ha az ő nevére szól a számla, akkor bizony könnyedén nyer. A kérdező pedig vesztes félként fizeti a perköltséget.
A csaj korrekt, nem kell beállítani ingyenélőnek. Jelen esetben ez inkább a kérdezőre igaz. Vajon miért lép le nő, nem is értem...
Elolvastad a kérdést 14-es? Felhívom a figyelmed. Vettem egy lakást.
Nem kell a csajt védeni! Én biztos nem védeném. Berendezte köszi, közösen szerzett vagyon. Kérlek szépen olvass ennek utána. Én is anno magam vettem a lakásom, nekem sem tarthat arra senki igényt. De miután összejöttem a párommal több mindent vettünk együtt, aminek az értéke, annyi, amennyi és ezekkel elszámolással tartoznék felé. Ez ilyen, ezekre a dolgokra fel kell készülni. Vagy szépen szerződésbe foglalni, hogy ilyen meg ilyen esetben közös megegyezés alapján nem tart igényt a másik fél erre. Ez van. Hiába dobálózol perrel. A kérdező egy szóval nem mondta, hogy nem engedi be és nem viheti el a cuccait, csupán annyit, hogy tárolási díjat számol fel. Amit miért ne tehetne meg? Mert ha pl lenne neki egy jobb tv-je vagy más fajta mosógépet akar, akkor miért ne lehetne ez. Egyéni szocprobléma, hogy a csajnak nincs hova vinnie a cuccait. Rengeteg albérlet bútor nélkül és minden nélkül kiadó. Oda át is vihetné, csakhogy persze a két havi kauciót ilyen szemét módon akarja beszerezni...
Feltételezem, hogyha a csaj ennyi mindent vett, akkor van pénze. Kivéve, ha mindent áruhitellel vett. Ezt nem tudni, nem derül ki. De, mivel ennyi mindent szerzett biztos van fizetése, melyekre a bankok tudnak hitelt adni. A bank360 alapján a CIB bank ad 300000 hitelt 1,5 évre havi 18500ért.
Mi az, hogy a nevén vannak ezek a holmik?
Legfeljebb számlát kérhetett róluk.
Szépen megfogja az összeset, és oda viszi, ahova akarja.
Ha már amúgy is olyan szakítós kedvében van, miért játszanék még szeretetszolgálatot?
#12, jó hülye vagy, lövésed nincs a jogi ügyekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!