Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kifizetnétek neki ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizetnétek neki ?

Figyelt kérdés

Vettem egy lakást,barátnőm a lakásba vette a hűtőt,mosógépet, tűzhelyet,tv, mikrót az ő nevén vannak ezek a dolgok.Nagyon úgy nézz ki,hogy szakítás lesz ebből és arra kért,hogy legyekszíves kifizetni azokat a háztartási eszközöket amiket ő vett,mert így nemtudd kéthavi kauciót leadni,250e Ft kért mindenért, meg hova vigye ezeket,nem tudja...

Igazából én nem akarok kifizetni neki,de tárolási díjat felszámolnék,mert itt van nálam a cuccai...

2022. ápr. 2. 05:38
A kérdező szavazást indított:
Igen kifizetném
Nem fizetném ki és kérnek tárolási díjat
Igen kifizetném,hadd menjen,de kérnék tárolási díjat
59 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/51 A kérdező kommentje:
Igazából sokkal többe kerültek ezek és még garanciásak is, mégis csak 250-kert tök hülye ...
2022. ápr. 2. 05:43
 2/51 anonim ***** válasza:
94%
Ki. Legalább nem kell újat venni.
2022. ápr. 2. 06:02
 3/51 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem korrekt a 250 söt inkabb a kevés kategòria.

Fizesd ki.

2022. ápr. 2. 06:03
 4/51 anonim ***** válasza:
3%

Attol fugg. Ha mondjuk a szakitas oka az volt, hogy felrelepett, akkor kozolnem, hogy az ertekuk megfelel 2 havi lakbernek, amiert itt lakott.

Ha normalisabb oka van a szakitasnak, kifizetnem.

2022. ápr. 2. 06:46
 5/51 anonim ***** válasza:
94%
Kifizetném. Sőt, a rendes árát, mert akkor ezek a cuccok amúgy is kellettek, én meg nem vagyok sz.rf.szú sóher. Ha pl. megcsalt, vagy csak úgy faképnél hagyott volna, akkor mondanám, hogy jó, akkor legyen 250 és végeztünk.
2022. ápr. 2. 06:52
 6/51 anonim ***** válasza:
96%

Remélem, ez egy troll kérdés, különben eléggé lejárattad a férfiakat…

Az normál árukat is kifizetnèm, a 250 a minimum.

2022. ápr. 2. 07:04
 7/51 anonim ***** válasza:
83%
Ostobaság az egész, hiszen mosógépet nem névre veszünk, és olyan intézmény sem létezik, hogy tárolási díj. Próbáljatok 6 évesnél idősebb módra viselkedni, és megegyezni, nem a GYK-n hisztizni. Ez nem a Maunika Show.
2022. ápr. 2. 07:12
 8/51 anonim ***** válasza:
66%
Én azt mondom (pedig alapbol nem fizetnék sőt) hogy oké. Figyelj, a hűtő szerintem magába ennyi. Amugyis kellenének neked ezek a cuccok ugyhogy tiszta haszon.
2022. ápr. 2. 07:15
 9/51 anonim ***** válasza:
92%

#9 Mi az, hogy alapból nem fizetnél, sőt?

Azokat ő vette. Te is ingyenélő vagy vagy mi?

2022. ápr. 2. 07:20
 10/51 anonim ***** válasza:
63%
10: ez nem ingyenélő, hanem fillérbszó.
2022. ápr. 2. 07:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.