Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem de én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem de én még mindig szerettem küzdjek érte nő létemre? Vagy hagyjam és ha hiányozni fogok neki úgy is vissza jön?

Figyelt kérdés

2022. febr. 28. 14:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván sikerült visszaporszívóznia. Előre sajnállak...
2022. febr. 28. 22:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
mit tepersz egy gyokerert??
2022. márc. 2. 11:31
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

A nárcisztikusok és a pszichopaták nagyon ügyes manipulátorok.

Nem szeretik az áldozatukat.

Azok meg függenek tőlük.

Sok nő/férfi szereti a “kihívást”…

2022. márc. 3. 05:26
 24/25 zyprexaaa ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy 8 éves kapcsolatom. Nekem ő volt a világ legszexibb fickója olyan foglalkozása és olyan hobbija volt amit imádtam vele együtt csinálni. Csak épp nárcisztikus volt. Az elején úgy kezelt mint ha királylány lennék és innen jutottunk el oda, h "Fesd már ki magad mégiscsak emberek közzé megyünk".Két funkcióm volt: cseléd és kirakatbaba. Pontosan úgy viselkedett velem, mint veled a tied. Úgy is szakított velem. 8 hónap után akart békülni, " temészetesen feltételekkel" amit ő diktál. De akkor már nekem volt más. Aki úgy szeret ahogyan tényleg szeretni kell a másikat. Szóval ne akard vissza. Míg vele leszel nem lesz lehetőséged, h megtaláld azt aki szeret, mert a nárcisztikusok nem tudnak.
2022. márc. 4. 17:42
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, 24.
2022. márc. 6. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!