Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem de én még mindig szerettem küzdjek érte nő létemre? Vagy hagyjam és ha hiányozni fogok neki úgy is vissza jön?
A szakítás ilyen, valakinek jobban fáj. Van miért küzdened? Nyilván átgondolta, most hiába teszel neki ígéreteket, ha eddig nem működött, ezután sem fog.
Sírd ki magad, vond le a tanulságokat, és lépj tovább! A fájdalom idővel elmúlik.
Ő akart szakítani, te gondolom már elmondtad neki hogy még szereted, ennyit tehetsz ha hiányzol neki keresni fog.
Küzdeni ilyenkor a férfinak kellene ha érdemes egyáltalán.
Én is így voltam vele csak fordított felállásban, én vagyok a férfi.
Ezért a hapsiért a világért ne küzdj, akitől kérdezni se lehet, mert az utcán hagy magadra. Kell ez neked...? Nyilván ha az alap kérdésed nem lett volna neki valamiért kellemetlen, nem reagál így. Tehát betaláltál. Beismerni nem fogja, inkább rád teszi és még ő tilt le.
Eszedbe ne jusson egy ilyen egoista baromért küzdeni. Pár hét, lecsillapodsz és örülni fogsz, hogy megszabadultál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!