Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem de én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem de én még mindig szerettem küzdjek érte nő létemre? Vagy hagyjam és ha hiányozni fogok neki úgy is vissza jön?

Figyelt kérdés

2022. febr. 28. 14:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
sztori?
2022. febr. 28. 14:14
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

A szakítás ilyen, valakinek jobban fáj. Van miért küzdened? Nyilván átgondolta, most hiába teszel neki ígéreteket, ha eddig nem működött, ezután sem fog.

Sírd ki magad, vond le a tanulságokat, és lépj tovább! A fájdalom idővel elmúlik.

2022. febr. 28. 14:15
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ő akart szakítani, te gondolom már elmondtad neki hogy még szereted, ennyit tehetsz ha hiányzol neki keresni fog.

Küzdeni ilyenkor a férfinak kellene ha érdemes egyáltalán.

Én is így voltam vele csak fordított felállásban, én vagyok a férfi.

2022. febr. 28. 14:16
 4/25 A kérdező kommentje:
Egy dolgot félre értettem ezért rá kérdeztem és ő ezen felháborodott és azt mondta hogy ha valami nem tetszik el lehet menni én erre mondtam hogy most mi rosszat mondtam és otthagyott a utca közepén elment leistiltott nem is keres tegnap estétől
2022. febr. 28. 14:17
 5/25 anonim ***** válasza:
96%
4-es Akkor miért akarsz küzdeni? Neki kellene bocsánatot kérnie!
2022. febr. 28. 14:19
 6/25 anonim ***** válasza:
Dedo. Én adnék időt magamnak és akkor könnyebb végiggondolni a dolgokat.
2022. febr. 28. 14:20
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Ja ez csak lassziv agressziv tamadás. Nyugi fog ő jelentkezni:D
2022. febr. 28. 14:28
 8/25 anonim ***** válasza:
*passzív
2022. febr. 28. 14:28
 9/25 anonim ***** válasza:
95%

Ezért a hapsiért a világért ne küzdj, akitől kérdezni se lehet, mert az utcán hagy magadra. Kell ez neked...? Nyilván ha az alap kérdésed nem lett volna neki valamiért kellemetlen, nem reagál így. Tehát betaláltál. Beismerni nem fogja, inkább rád teszi és még ő tilt le.

Eszedbe ne jusson egy ilyen egoista baromért küzdeni. Pár hét, lecsillapodsz és örülni fogsz, hogy megszabadultál tőle.

2022. febr. 28. 14:29
 10/25 anonim ***** válasza:
Ez fiú, nem férfi...
2022. febr. 28. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!