Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már szexhiány miatt, annak ellenére, hogy nagyon szerettétek egymást?
Figyelt kérdés
Mi volt a menete/folyamata a dolognak?
Hogyan tették túl magatokat rajta?
2021. márc. 3. 08:22
1/16 anonim válasza:
Poliamór vagyok. Én kb sosem szakítok, max redukálom a kapcsolatot.
2/16 anonim válasza:
Ha szexhiány van, akkor keresni kell olyat, akivel betőltöd a hiányokat és az extra vágyakat.
3/16 anonim válasza:
Olyan nem volt, hogy hevesen szerettem volna az illetőt a szakításkor, mert én már a szexhiány miatt is elkezdtem elhidegülni a másiktól, nem éreztem magam nőnek, vonzónak, ez meg kihatott arra is, hogy én hogy érzek a másik iránt (meg voltak más gondok is).
4/16 anonim válasza:
Mivel a szexhiány már eleve azt eredményezte, hogy kezdtem elhidegülni tőle, a szakításkor már nem voltak komoly érzelmek, csak legfeljebb ragaszkodás, hiszen 5 évig tartott. Próbáltam mindent megtenni, szexisebben öltözni, beszélgetni vele, de semmi nem segített. Persze aztán kiderült, hogy mással nagyon is jól ment neki a szex a kapcsolatunk utolsó két évében.
5/16 anonim válasza:
Nem. Túl alacsony a libidóm ilyen szánalmas bohócműsorhoz
6/16 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne annyira alacsony a libidód, akkor nem találnád ám ennyire "bohócműsornak" 🙂
2021. márc. 3. 12:14
7/16 anonim válasza:
Tőlem kétszer is elváltak ezért, ill hozadékáért, a szexhiányból fakadó kiszeretésük, elhidegülésük miatt. F.
8/16 anonim válasza:
6 Ha állat lennék, bizonyára fontos lenne. Pont mint az, hogy gyilkoljak és a szemétből egyek, ha éhes vagyok. :)
9/16 A kérdező kommentje:
7: Sajnálom. Nehéz megegyező igényű embert találni. Meg hát nem biztos, hogy két ember igényei idővel egyformán változnak.
2021. márc. 3. 14:10
10/16 A kérdező kommentje:
8: Hidd el nem kell ahhoz állatnak lenni.
2021. márc. 3. 14:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!