Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már szexhiány miatt, annak ellenére, hogy nagyon szerettétek egymást?
Mi volt a menete/folyamata a dolognak?
Hogyan tették túl magatokat rajta?
Nem tartom magam állatnak, de én nőként rendszeresen kívántam a szexet, ehhez képest eleinte hetente volt (ez még nem zavart, ennyi kompromisszumot még kötöttem) aztán havonta, kéthavonta....a végén meg évente kétszer, karácsonykor, meg a szülinapomon. Ráadásul nem is volt jó. Ettől még szerettem és szenvedtem mellette, hogy már nem kíván, nem tart jó nőnek, értéktelennek lát stb.
Nem azért váltam el tőle, mert állati szinten vagyok és másokat kívántam, meg dugni akartam azonnal. Azért váltam el, mert boldogtalan voltam és az önértékelésem romokban hevert. A válás után fél évig nem is kerestem kapcsolatot, de azóta sem sikerült komoly kapcsolatot találnom és évek óta élek egyedül. Néha egy-egy kapcsolat féleség befigyel, de ennyi. Nagyon szomorú vagyok, mert normális párkapcsolatra vágyom, jó szexszel, de nem bántam meg hogy elváltam. Jobb egyedül, mint a társas magány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!