Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak szakítottatok már úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szakítottatok már úgy egy nővel, hogy szerettétek de gondok voltak és nem működött?

Figyelt kérdés
Szakítottam lassan egy éve a barátnőmmel. Nagy szerelemnek indult, de a munkám miatt elhanyagoltam amiből állandó veszekedések voltak. Aztán megvont a szexet, nekem meg egyre kevesebb kedvem volt az egészhez. Aztán félrementem… Úgy gondoltam a másik nőt választom. Jó munkája van, lakása, és nyugiban élünk. Viszont nem telt el úgy nap, hogy ne gondolnék a volt kedvesemre. Sokszor álmodom vele és mikor felkelek akkor nyomaszt ez az egész. Egy hónapja megláttam egy bevásárlóközpontban. Gyönyörű volt. Én a párommal voltam de nem bírtam levenni róla a szememet. Aztán megláttam az új kanjával. Az rendesen mellbe vágott. Elgondolkoztam a szakításon és azon, hogy felkeresem. Csak én anno figyelmen kívül hagytam a kérleléseit. Nagyon megviselte a szakítás.. Van értelme még felkeresni?
2022. jan. 6. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Egy próbát megérhet
2022. jan. 6. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Ja a szexmegvonasos csajt akinek kanja van...

Szamolj 3ig es gondold at.

2022. jan. 6. 10:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért is vonta meg, mert azt hitte van valakim. Aztán féltékeny lett, amiből kifolyólag tényleg megcsaltam. Szóval én sem vagyok patyolat.
2022. jan. 6. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Most már teljesen mindegy, egyrészt tovább lépett, másrészt túl sok a tüske és elveszett a bizalom, ebből már soha nem lenne kapcsolat. A mostani párod hagyd el, mert nyilvánvalóan nem szereted, maradj egy darabig egyedül és keress valaki mást.
2022. jan. 6. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Ő már boldog egy másik férfival.

Te meg igazi görény vagy, hogy a mostani nőd mellett is kifelé kacsintgatsz. Szaktís és keressél harmadikat.

2022. jan. 6. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ne bántsd többet szegényt. Elhanyagoltad, aztán még neked állt feljebb és meg is csaltad... Most végre boldog mással, hagyd békén. Az szimpatikus benned, hogy nem mosdatod magad, de lépj tovább te is, bocsáss meg magadnak, tanulj a hibáidból, és legközelebb becsüld meg a jót.
2022. jan. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!