Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most szakított velem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakított velem a barátnőm, mikor le írta egyből fel ültem a buszra és mentem 20km de ő nem akart még ki jönni se meg beszélni, mondta hogy hagyjam, de én nagyon szerettem nagyon, de mégse sírtam pedig úgy akartam, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 02:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Hogy miért számíthatott? Vagy hogy miért nem beszélt veled a szakítás után?
2021. júl. 8. 03:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
*szakíthatott
2021. júl. 8. 03:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát hogy miért nem beszélt és a másik meg hogy én miért nem sírtam pedig nagyon szeretem
2021. júl. 8. 03:11
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Majd fogsz. Van akiben egy bizonyos pontig gyűlik a keserűség. Pl velem is így van. Volt hogy hetekkel, hónapokkal később történt meg.

De azt tanácsolom, olyanért ne emészd magad aki tojik rád, és az őszinteségével sem tisztel meg.

A csalódottságod, feledteti egy másik lány.

2021. júl. 8. 06:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem akart veled beszélni, mert nem akarta, hogy visszakönyörögd magad. Elhatározta, hogy így lesz a legjobb, és nem akart esélyt se adni, hogy tovább húzzátok egymás idejét.
2021. júl. 8. 07:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor semmi esély hogy újra össze jöjjünk mi? Mármint ha nem írok neki akkor ő nem fog soha már? Nem fogok az eszébe jutni neki igaz?
2021. júl. 8. 07:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Hirtelen szakított, elvileg hétfő óta gondolkozott rajta, csak még nem volt benne biztos, és csak szerdán szakított engem meg se hallgatott, egyedül döntött mindenről, az én véleményemet meg se hallgatta, pedig hétfőn voltam nála és akkor minden jó volt minden téren.
2021. júl. 8. 07:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez így szokott lenni.
2021. júl. 8. 08:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez még mindig jobb, mint amikor nem akarja vállalni a szakítást és sunyiban leépít.
2021. júl. 8. 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mar bocs, de miert ne donthetne egyedul, miert kene barkinek a velemenyet meghallgatni?

Ez nem egy kozosen eldontendo kerdes, nem kell kompromisszumra jutni. O nem szeretne a kapcsolatot folytatni, ennyi, onmagaban is donthet rola.

2021. júl. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!