Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve szakítottunk az exemel De még mindig szerettem mit csináljak?
Nem tudom mit csináljak már komolyan még mindig nagyon hiányzik próbáltam ismerkedni beszélgetni Randizni másokkal. Együtt lenni de nem ment nekem se hogy én még mindig őt szeretem
Neki van már barátnője de bekövetett Instagramon elfogadtam de utána én töröltem és egypár szor ez ment mindig vissza be követett
Most szülinapomkor felköszöntött aminek nagyon örültem de tudom semmit nem jelent nem tudom mit csináljak
Azért már eltelt 3 éve és én meg most sírok ha rá gondolok
Nem tudom verjem a fejem falba vagy akasszam fel magam nem tudom
Instagram? Követés? Fel-fel bukkan?
A lehető leggyorsabb módja a megszabadulásnak, ha felnősz.
Amíg az instagram meg az így szeretem úgy szeretem teenager gondolkodással próbálsz megoldást találni az érzelmi problémákra, addig nem fog sikerülni. Amíg ebben a korban vagy érzelmileg és intellektuálisan is, addig teljesen mind1 neked, hogy ma Karcsit, holnap meg Józsit szereted. Nem mérvadó.
Szóval elfelejteni így lehet: felnősz, majd elfogadni a helyzetet, s tovább lépsz.
Vagy esetleg újra összejöttök. Ha három év alatt egyikőtök sem lépett túl akkor nem értem mi az akadálya?
Ha esetleg van olyan dolog ami miatt ez lehetetlen akkor viszont tényleg el kell felejteni. Feljebb írták mi a módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!