Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves srác vagyok a barátnőmmel nemrég szakítottunk azóta kavartam egy lánnyal aki nagyon megtetszett és meg is szerettem. Egy ideig nem beszéltem a lánnyal de mostanságelég sokszor beszélünk és feltörtek bennem az érzések. Mit tegyek?
Akkor kis barátom jó szar idők várnak rád. Egyáltalán miért jöttél vele újra össze?? Most itt gondolom megerősítésre vársz hogy DE szakítanod kellene vele.
Tessék: Szakíts vele, mert ennek így nincs semmi értelme.
(bár szerintem magadtól is nagyon jól tudod) ezen a téren néha muszáj egy kicsit önzőnek lenni, mert azzal hogy úgy vagy vele hogy közben a szakításon gondolkozol húzod mindkettőtök idejét, és hazudsz neki folyamatosan, neked meg sehogy se jó. Nincs más megoldás. Ott kell hagyni, akár tetszik, akár nem.
Nincs szívem szakítani vele... Ezért voltam együtt még fél évet a pasimmal, miután egyszer szakítottam vele és újra összejöttünk. Életem legvacakabb döntése volt.
A végén pedig sokkal jobban megbántottam ezzel, mintha csak tisztán lezártuk volna az egészet.
Légy erős! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!