Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem de én még mindig szerettem küzdjek érte nő létemre? Vagy hagyjam és ha hiányozni fogok neki úgy is vissza jön?
Ő dobta el, nem te. Egy kérdés miatt.
Megszokta, hogy mindig te mész békülni? Kár volt ehhez hozzászoktatni.
11: "de egy több éves kapcsolatot" vs "ő ezen felháborodott...és otthagyott a utca közepén elment leistiltott"...
Így még gázabb...
Biztos kell neked egy feltételezhetően nárcisztikus személy az életedbe? Ők szoktak ilyen aljas érzelmi játékokat játszani.. (büntetni)
Önmagadat cáfolod meg. Több éves kapcsolatot nem akarod eldobni, de keresni nem fogod. De már a kérdésedből is látszik, hogy csak egy ideig, mert ez ilyen se veled, se nélküled kapcsolat lehet, ha te mindig mész békülni. Ő meg ezt pontosan tudja, hogy bármit megtehet, mert egy idő után te nem fogod bírni, és futsz utána, mint a pincsi kutya. Ezt olyan emberrel lehet megcsinálni aki hagyja magát.
15: Akkor lehet beletrafáltam a 13-ban? :)
https://www.youtube.com/user/bihariviki1/search?query=n%C3%A..
(Nagyon csípem a stílusát, bár néha sokszor káromkodik, de nagyon érthetően vázolja fel a dolgokat, emberközeli stílusban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!