Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem de én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem de én még mindig szerettem küzdjek érte nő létemre? Vagy hagyjam és ha hiányozni fogok neki úgy is vissza jön?

Figyelt kérdés

2022. febr. 28. 14:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Lehet butának fogtok nézni de egy több éves kapcsolatot nem akarok eldobni egy ilyen dolog miatt, keresni nem fogom. megszokta szerintem hogy mindig ha összeveszünk én megyek békülni.
2022. febr. 28. 14:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ő dobta el, nem te. Egy kérdés miatt.

Megszokta, hogy mindig te mész békülni? Kár volt ehhez hozzászoktatni.

2022. febr. 28. 14:37
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

11: "de egy több éves kapcsolatot" vs "ő ezen felháborodott...és otthagyott a utca közepén elment leistiltott"...

Így még gázabb...

Biztos kell neked egy feltételezhetően nárcisztikus személy az életedbe? Ők szoktak ilyen aljas érzelmi játékokat játszani.. (büntetni)

2022. febr. 28. 14:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
11-es Ő viszont egy több éves kapcsolat simán lezár így. Ideje volna felébredned, feleslegesen szívsz mellette!
2022. febr. 28. 14:39
 15/25 A kérdező kommentje:
Már egy barátnőm mondta hogy nárcisztikus személy de ez mit jelent pontosan??
2022. febr. 28. 14:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Önmagadat cáfolod meg. Több éves kapcsolatot nem akarod eldobni, de keresni nem fogod. De már a kérdésedből is látszik, hogy csak egy ideig, mert ez ilyen se veled, se nélküled kapcsolat lehet, ha te mindig mész békülni. Ő meg ezt pontosan tudja, hogy bármit megtehet, mert egy idő után te nem fogod bírni, és futsz utána, mint a pincsi kutya. Ezt olyan emberrel lehet megcsinálni aki hagyja magát.

2022. febr. 28. 14:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

15: Akkor lehet beletrafáltam a 13-ban? :)

https://www.youtube.com/user/bihariviki1/search?query=n%C3%A..

(Nagyon csípem a stílusát, bár néha sokszor káromkodik, de nagyon érthetően vázolja fel a dolgokat, emberközeli stílusban)

2022. febr. 28. 14:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Férfi társat tartasz vagy egy óvodást nevelgetsz?
2022. febr. 28. 15:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dedós ez a viselkedés részéről, hogy csodálkozom, nem hamarabb sértődött be valamilyen apróságon. A barátnők, családtagok meglátásai pedig sokszor helytállóak.
2022. febr. 28. 15:26
 20/25 A kérdező kommentje:
Fel jött ma este mivel nem vettem neki a telefont bocsánatot kért
2022. febr. 28. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!