Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 17 év után elhagyott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 év után elhagyott az "ikerlángjáért", na de hogyan.., mit csináljak? Ilyen van?

Figyelt kérdés

23 éves koromban összejöttem egy 25 éves férfival. Ennek több mint 17 éve. Ő mindig nagyon spirituálisnak vallotta magát, ami látszódott is rajta. Áradt belőle a bölcsesség, értelem, szeretet, és tisztelet. Ezért is szerettem bele, mert akkoriban megrendült a hitem, kerestem önmagamat is, istent is, és meg akartam érteni a világot. Ezekben ő tökéletes volt. Sokáig csak beszélgettünk, barátok lettünk, és rengeteget rengeteget beszélgettünk. Újra megtaláltam az utamat, majd összejöttünk.

Mindig azt mondta, hogy "ritka hatalmas kincs" vagyok, és hogy spirituálisan sokkal fejlettebb vagyok az embereknél, és ezért is van velem, mert mindketten közelebb vagyunk istenhez, mint az embertársaink.

Sose volt kérdés, hogy milyen a kapcsolat. Mindig tudtuk mire gondol a másik, mit érez. Nekem is és neki is egyértelmű volt, hogy egy életen át együtt leszünk. Mindig úgy beszéltünk, terveztünk, hogy ez magától értetődő.

Na most jön a csavar...

Teltek a mindennapok. Unalmas munka, mennyei együtt levés. Kint voltunk az utcán, beszélgettünk, nevetgéltünk, szerelmesek voltunk, egyszer csak miközben éppen mondott valamit, mondat közben megállt, elnémúlt és csak meredt előre. Kérdeztem, hogy baj van-e, mert sose látram még olyannak. Szó nélkül megindult nagyon gyors léptekkel előre. Nem lepődtem meg nagyon, mert nagyon figyelmes, mintha hátul is lenne szeme, figyeli a környezetét, hogy hol segíthessen, azt hittem valami van, valakin segít, szóval én is mentem utána és kerestem, hogy vajon hova megy, mit lát. Pár másodperc után látgam, hogy olyan 50-60 méterre tőlünk egy nő ugyanúgy ahogy a párom( vagy volt párom...) gyors léptekkel halad felénk, és meredten bámul a párom szemébe közbe.

Se szó se beszéd összeölelkeztek. Azt hittem, valami rég elveszett ismerős, amíg azt nem kezdték el egymásbak mondogatni, hogy "szerelmem".

Mi a párommal rengeteget meditáltunk az utóbbi 17 évben, és ő nagyon emelkedett állapotba tudott esni. Ilyenkor érződött belőle. Máshogy, lágyabban viselkedett, nézett, és a hangja is teljesen más volt. Itt is ez volt, de még is más, mint amiket eddig tapasztaltam.

Ez ment kb 2 percig, MAJD UTÁNA BEMUTATKOZTAK EGYMÁSNAK.

Utána elérhetőséget cseréltek, és csak utána fordult oda hozzám a párom, és azt mondta, hogy az a nő az ő ikerlángja, és hogy mostantól vele és kizárólag vele lesz, mert minden idejét vele akarja tőlteni haláláig.

Én teljesen ledöbbentem. Komolyan azt hittem valami rossz vicc.

De utána újra elkezdtek beszélni. Megbeszélték melyikük milyen körülmények közt él, és hogy ki költözzön hova, mindezt pár másodperc alatt. Azt beszélték, hogy a párom fog hozzá költözni, és mondta nekem, hogy mihamarabb jön majd a cuccaiért és hogy "végtelenül sajnálja", de most elmennek együtt a nőhöz, ergó már is hozzáköltözik.

Mindez pár órája történt, azóta próbáltam hívni, de csak csörög, ki se nyomja, nem is veszi fel. Ez azt jelenti nála, hogy "fontos" meditációban van, amit nem akar megszakítani.

Most ez mi a büdös franc???

Elveszítettem életem szerelmét, életem értelmét egy pár perc leforgása alatt????

Tudtam mi az az ikerláng, de sose beszéltünk róla komolyabban, most meg úgy tűnik emiatt fordul fel az életem.

Írjatok valamit, mert esküszöm megőrülök...

2022. jan. 19. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
100%
ja, és nő 😀
2022. jan. 23. 14:08
 72/75 A kérdező kommentje:

Hatvanhetes

Nekem nem fájt!!!

"ne fájjon nagyon, mint a kérdésed feltevésekor"

"mostantól vele és kizárólag vele lesz, mert minden idejét vele akarja tőlteni haláláig.

Én teljesen ledöbbentem. Komolyan azt hittem valami rossz vicc."

Ez volt az első, hogy bármi negatívat írtam.

Ezt is arra, hogy a kizárólagosság miatt van ez, és hogy ez csak egy ledöbbenés.

Még kicsi fájdalom se volt, nem hogy nagy!

A második, és utolsó negatív, amit írtam, a kérdésem utolsó szava, hogy megőrülök. Abba, hogy nem értem a helyzetet.

Neked is minden jót!! :))

2022. jan. 23. 17:40
 73/75 anonim ***** válasza:
100%
az "esküszöm megőrülök" meg a "Most ez mi a büdös franc???" sem túl pozitív
2022. jan. 23. 17:47
 74/75 anonim ***** válasza:
87%
#73 :D
2022. jan. 23. 18:07
 75/75 anonim ***** válasza:
100%

"Elveszítettem életem szerelmét, életem értelmét egy pár perc leforgása alatt????"

Bocsánat, hogy feltételeztem, hogy fájhat, ha az ember azt hiszi, elveszítette élete értelmét..

2022. jan. 23. 18:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!