Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év után elhagyott az "ikerlángjáért", na de hogyan.., mit csináljak? Ilyen van?
23 éves koromban összejöttem egy 25 éves férfival. Ennek több mint 17 éve. Ő mindig nagyon spirituálisnak vallotta magát, ami látszódott is rajta. Áradt belőle a bölcsesség, értelem, szeretet, és tisztelet. Ezért is szerettem bele, mert akkoriban megrendült a hitem, kerestem önmagamat is, istent is, és meg akartam érteni a világot. Ezekben ő tökéletes volt. Sokáig csak beszélgettünk, barátok lettünk, és rengeteget rengeteget beszélgettünk. Újra megtaláltam az utamat, majd összejöttünk.
Mindig azt mondta, hogy "ritka hatalmas kincs" vagyok, és hogy spirituálisan sokkal fejlettebb vagyok az embereknél, és ezért is van velem, mert mindketten közelebb vagyunk istenhez, mint az embertársaink.
Sose volt kérdés, hogy milyen a kapcsolat. Mindig tudtuk mire gondol a másik, mit érez. Nekem is és neki is egyértelmű volt, hogy egy életen át együtt leszünk. Mindig úgy beszéltünk, terveztünk, hogy ez magától értetődő.
Na most jön a csavar...
Teltek a mindennapok. Unalmas munka, mennyei együtt levés. Kint voltunk az utcán, beszélgettünk, nevetgéltünk, szerelmesek voltunk, egyszer csak miközben éppen mondott valamit, mondat közben megállt, elnémúlt és csak meredt előre. Kérdeztem, hogy baj van-e, mert sose látram még olyannak. Szó nélkül megindult nagyon gyors léptekkel előre. Nem lepődtem meg nagyon, mert nagyon figyelmes, mintha hátul is lenne szeme, figyeli a környezetét, hogy hol segíthessen, azt hittem valami van, valakin segít, szóval én is mentem utána és kerestem, hogy vajon hova megy, mit lát. Pár másodperc után látgam, hogy olyan 50-60 méterre tőlünk egy nő ugyanúgy ahogy a párom( vagy volt párom...) gyors léptekkel halad felénk, és meredten bámul a párom szemébe közbe.
Se szó se beszéd összeölelkeztek. Azt hittem, valami rég elveszett ismerős, amíg azt nem kezdték el egymásbak mondogatni, hogy "szerelmem".
Mi a párommal rengeteget meditáltunk az utóbbi 17 évben, és ő nagyon emelkedett állapotba tudott esni. Ilyenkor érződött belőle. Máshogy, lágyabban viselkedett, nézett, és a hangja is teljesen más volt. Itt is ez volt, de még is más, mint amiket eddig tapasztaltam.
Ez ment kb 2 percig, MAJD UTÁNA BEMUTATKOZTAK EGYMÁSNAK.
Utána elérhetőséget cseréltek, és csak utána fordult oda hozzám a párom, és azt mondta, hogy az a nő az ő ikerlángja, és hogy mostantól vele és kizárólag vele lesz, mert minden idejét vele akarja tőlteni haláláig.
Én teljesen ledöbbentem. Komolyan azt hittem valami rossz vicc.
De utána újra elkezdtek beszélni. Megbeszélték melyikük milyen körülmények közt él, és hogy ki költözzön hova, mindezt pár másodperc alatt. Azt beszélték, hogy a párom fog hozzá költözni, és mondta nekem, hogy mihamarabb jön majd a cuccaiért és hogy "végtelenül sajnálja", de most elmennek együtt a nőhöz, ergó már is hozzáköltözik.
Mindez pár órája történt, azóta próbáltam hívni, de csak csörög, ki se nyomja, nem is veszi fel. Ez azt jelenti nála, hogy "fontos" meditációban van, amit nem akar megszakítani.
Most ez mi a büdös franc???
Elveszítettem életem szerelmét, életem értelmét egy pár perc leforgása alatt????
Tudtam mi az az ikerláng, de sose beszéltünk róla komolyabban, most meg úgy tűnik emiatt fordul fel az életem.
Írjatok valamit, mert esküszöm megőrülök...
Baj van nála a toronyban. Szomorú, hogy 21. században ilyen hülyeségekben hisznek még sokan.
"meg akartam érteni a világot" - Akár hiszed, akár nem, a világot nem ilyen dolgokon keresztül fogod megismerni.
Ez ugye csak egy mese?! Ha nem, akkor korabban is kozolhette volna veled, hogy o a nagy "ikerlagjara" varakozik, mig veled addig eluti az idot.
Nem tudom, hogy mi az az ikerlang, de engem ettol a sztoritol kirazott a hideg. Ha igaz, akkor orulj, hogy vegre szabad ember vagy.
A parommal mi is spititualisan fejlettek vagyunk, de semmi ilyen amikrol te irsz. Fontos, hogy lelkileg fejlodjunk, de semmi hokuszpokusz.
Egyes.
Minden lépéséről tudtam. Minden gondolatáról tudtam. Mindent elmondott nekem és igazából amikor nem dolgoztunk, akkor együtt voltunk, és mindketten ugyanakkor dolgozunk.
Kettes.
Nem tudom mi van nála a toronyban. Lehet, hogy baj, nem tudom. Nem is ez érdekel.
Ha ez csak egy hülyeség, amiben ő hisz, akkor ami a frász volt ez az egész???? Hogy lehetséges, hogy előbb van egy átszellemült szerelmeskedés és csak UTÁNA a bemutatkozás és elérhetőség csere?
Nem hiszem, hogy tőled, vagy bárkitől fogok majd tanácsot elfogadni arról, hogyan értsem meg a világot. Köszönöm szépen ezzel nincs baj. Nagyon harmónikus kapcsolatom van a világ megértésével és istennel.
Hármas.
Régen mintha beszéltünk volna erről, és nem mondta, hogy várakozna bárkire is. Tudta, hogy van ikerlángja, de úgy gondolta, hogy nem lesz az élete része.
Én már 23 éves korom óta szabad ember vagyok. A szabadságomból most csak elvesztettem, nem kaptam hozzá. Én bármit megtehetzem, bármikor a párom mindig támogatott, hozzáadta a saját meglátását és segített bármilyen céljaim is voltak.
Nem tudom milyen hókuszpókuszt írtam.
Esetleg valaki egy normálisabb válasz?
De erre egy valami guru tud csak valaszolni.
Es most merre jar az urad?
Meg egy kerdes: teged, hogy mutatott be az ikerlangjanak? Ha mar ott aldogaltal...
Ok akkor kezen fogva elsetaltak?
Nincs gyerekünk. Egészségügyi okokból nincs.
Guru.. ja.. van manapság olyan?
Nem tudom merre jár...
Úgy mutatott be ahogy leírtam. Szinte csak ez történt, csak a pár percet lerövidítettem.
A nő egyáltalán nem szólt hozzám, és neki nem mondta, hogy én ki, mi vagyok neki.
Igen.., összekulcsolt kézzel elsétáltak, a nő vezette a páromat, mivel, hogy hozzá mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!