Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 17 év után elhagyott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 év után elhagyott az "ikerlángjáért", na de hogyan.., mit csináljak? Ilyen van?

Figyelt kérdés

23 éves koromban összejöttem egy 25 éves férfival. Ennek több mint 17 éve. Ő mindig nagyon spirituálisnak vallotta magát, ami látszódott is rajta. Áradt belőle a bölcsesség, értelem, szeretet, és tisztelet. Ezért is szerettem bele, mert akkoriban megrendült a hitem, kerestem önmagamat is, istent is, és meg akartam érteni a világot. Ezekben ő tökéletes volt. Sokáig csak beszélgettünk, barátok lettünk, és rengeteget rengeteget beszélgettünk. Újra megtaláltam az utamat, majd összejöttünk.

Mindig azt mondta, hogy "ritka hatalmas kincs" vagyok, és hogy spirituálisan sokkal fejlettebb vagyok az embereknél, és ezért is van velem, mert mindketten közelebb vagyunk istenhez, mint az embertársaink.

Sose volt kérdés, hogy milyen a kapcsolat. Mindig tudtuk mire gondol a másik, mit érez. Nekem is és neki is egyértelmű volt, hogy egy életen át együtt leszünk. Mindig úgy beszéltünk, terveztünk, hogy ez magától értetődő.

Na most jön a csavar...

Teltek a mindennapok. Unalmas munka, mennyei együtt levés. Kint voltunk az utcán, beszélgettünk, nevetgéltünk, szerelmesek voltunk, egyszer csak miközben éppen mondott valamit, mondat közben megállt, elnémúlt és csak meredt előre. Kérdeztem, hogy baj van-e, mert sose látram még olyannak. Szó nélkül megindult nagyon gyors léptekkel előre. Nem lepődtem meg nagyon, mert nagyon figyelmes, mintha hátul is lenne szeme, figyeli a környezetét, hogy hol segíthessen, azt hittem valami van, valakin segít, szóval én is mentem utána és kerestem, hogy vajon hova megy, mit lát. Pár másodperc után látgam, hogy olyan 50-60 méterre tőlünk egy nő ugyanúgy ahogy a párom( vagy volt párom...) gyors léptekkel halad felénk, és meredten bámul a párom szemébe közbe.

Se szó se beszéd összeölelkeztek. Azt hittem, valami rég elveszett ismerős, amíg azt nem kezdték el egymásbak mondogatni, hogy "szerelmem".

Mi a párommal rengeteget meditáltunk az utóbbi 17 évben, és ő nagyon emelkedett állapotba tudott esni. Ilyenkor érződött belőle. Máshogy, lágyabban viselkedett, nézett, és a hangja is teljesen más volt. Itt is ez volt, de még is más, mint amiket eddig tapasztaltam.

Ez ment kb 2 percig, MAJD UTÁNA BEMUTATKOZTAK EGYMÁSNAK.

Utána elérhetőséget cseréltek, és csak utána fordult oda hozzám a párom, és azt mondta, hogy az a nő az ő ikerlángja, és hogy mostantól vele és kizárólag vele lesz, mert minden idejét vele akarja tőlteni haláláig.

Én teljesen ledöbbentem. Komolyan azt hittem valami rossz vicc.

De utána újra elkezdtek beszélni. Megbeszélték melyikük milyen körülmények közt él, és hogy ki költözzön hova, mindezt pár másodperc alatt. Azt beszélték, hogy a párom fog hozzá költözni, és mondta nekem, hogy mihamarabb jön majd a cuccaiért és hogy "végtelenül sajnálja", de most elmennek együtt a nőhöz, ergó már is hozzáköltözik.

Mindez pár órája történt, azóta próbáltam hívni, de csak csörög, ki se nyomja, nem is veszi fel. Ez azt jelenti nála, hogy "fontos" meditációban van, amit nem akar megszakítani.

Most ez mi a büdös franc???

Elveszítettem életem szerelmét, életem értelmét egy pár perc leforgása alatt????

Tudtam mi az az ikerláng, de sose beszéltünk róla komolyabban, most meg úgy tűnik emiatt fordul fel az életem.

Írjatok valamit, mert esküszöm megőrülök...

2022. jan. 19. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
92%
Vannak bajok. Doki. Ez jutott eszembe.
2022. jan. 21. 01:42
 42/75 anonim ***** válasza:
80%
Skizofrénia.
2022. jan. 21. 01:45
 43/75 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ez tényleg too much.. meghagyom a nagyon elmélyült spiritualitast másnak, ahogy ok mondjak: “az emberi önzőségem/énem” ezt nem tudja elfogadni, de ha neked jó, akkor jó
2022. jan. 21. 06:28
 44/75 anonim ***** válasza:
69%

Nem skizo. Valamilyen szektás hülyítette meg, aki most nem is tudom mit alkot, valami háremet, többnejűséget, poligámiát vagy fogalmam sincs mi a jó szó rá, de azt az embert le kellene csukni, aki így befolyásol legalább átlagos IQval rendelkezőket és ráveszi őket olyanra, amit maguktól nem akarnak.. Mással szerelem megélése, nyitott kapcsolat, közös gyereknevelés többesben. Gondolom a nem volt még kész rá dolog azt jelenti, hogy nem tudott azonosulni a fazon értékítéletével.

Nem a civilizáción kívül léteztek. Benne vagytok, csak a peremén.

A szerelem nem tudatos döntés és nem, nincs miértje, mert kémiai anyagok idézik elő a testben. Mérni is lehet, biztosan hallottál már róla, illetve kémiailag előidézni(kokain) nagyon hasonlót. Ha van miértje, egy tudatos döntés, hogy kitartasz a másik mellett(általában szerelem után teszik az emberek, pusztán kötődésből), mint a pasas melletted.

Értem, hogy képes vagy együtt élni ezzel, de veszélyes, amilyen mértékben befolyással van rád és a saját céljaira használ. Hol jó neked az, hogy a férfi, akihez kötődsz másik emberrel családot alapít, és a pasas majd néha veled is lefekszik?

A nem álltál készen erre biztos vagyok benne, hogy azt jelentette, hogy idő kellett, amíg megpuhított, hogy hasonlóan gondolkozz, elfogadd, amit ő jónak lát kapcsolat szinten.. ezt a nyitott kapcsolatosdit, másokkal való szerelem megélését, meg ilyesmi.

Ezt a fazont el kellene zárni emberektől, remélem nem beszél rá, hogy gyerekekkel való szerelem megélése a legtisztább dolog a földön..

Javasolnék egy filmet, látom a szavak mit sem érnek.. ha időközben találok még, majd írok, hátha egyszer egy gyengébb pillanatodban megnézed:

A történet - Itt nagyon erős meggyőzőképességgel rendelkezik az egyik főszereplő, aki spirituálisan nyitott

Keresek még.. remélem jól leszel.

Egyébként nem szcientológus a pasi, ugye?

2022. jan. 21. 07:19
 45/75 anonim ***** válasza:
91%
Andinak hívnak?
2022. jan. 21. 07:28
 46/75 anonim ***** válasza:
92%
Hú, azt hiszem vannak bajok a toronyban.
2022. jan. 21. 07:50
 47/75 anonim ***** válasza:
85%

"elvégre a párom rettenetesen szerelmes belém"

"De a miénk szerelem, és nem csak volt."

És még több hozzászólásban ecseteled hosszasan, hogy mekkora szerelem a tiétek.

Aztán leírod ezt:

"Ha a lélek ketté van választva, akkor míg végtelen számú lélek felé barátság szerűséget érez, addig csak egyetlen egy, a lélek másik fele felé érez szerelmet"

Azt is egyértelműen leírtad, hogy ez a "másik fele" nem te vagy.

Nem érzed a hatalmas ellentmondást abban, amit írsz?

Egyik kijelentéseddel agyoncsapod a másikat.

2022. jan. 21. 16:58
 48/75 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kerdezo!

En latom benned a joindulatot es elolvastam az osszes hozzaszolasodat.

Reszletesen kifejtetted es veszettul az exedet veded, neg hogy ez mennyire letezik.

Kezdek ketelkedni ebben az egeszben, habar ez a kezdetektol mar bennem volt. A kerdes ez volt:

17 év után elhagyott az "ikerlángjáért", na de hogyan.., mit csináljak? Ilyen van?

Miert kerdezed meg itt az embereket, hog, van-e ilyen, ha szenttul meg vagy gyozodve, hogy nem csaptak be teged?

Tovabba: azt irtad sulve fove egyutt logtatok es a munkaidoben is 90%-ban telefonon trecseltetek..

Ez is eleg nehezen hiheto. Mik vagytok ti? Portasok? Ejjeli orok?!

Mi lesz igy veled? Ha 20 even keresztul mi den perced errol a Hidegiskiraztole fickorol szolt?

Te leszel a keresztmami?!

2022. jan. 21. 17:07
 49/75 anonim ***** válasza:
92%

Nem érzi, mert a szerelmet az ikerlángos dolog alá helyezi fontosságban, mi meg ugye azt nevezzük szerelemnek..

Eléggé lealacsonyítja(lealacsonyíttatja vele a párja) a szerelmi kapcsolatok, együttlétek fontosságát, hogy nyitott kapcsolatban lehessen és félreléphessen, mint aki nem monogám.. Mindent akarnak a poligámok, azt hiszik nem értéktelenedik el egy kapcsolat attól, hogy a másikkal is ugyanazt élik át egy időben.. Akár egyszerre többekkel. És még meg is beszélik szegény kérdezővel, hogy azért megtartja őt a pasas, mert megtartotta x éven át, hisz kellemes volt a kérdező támogatása, teste, jelenléte az életében, még élvezné ezt is, de most fontosabb az új nő.

Nagyon kemény manipulatív guruk mászkálnak a világban, simán meghülyítik, aki erre kapható, és teljes átéléssel mondják a dolgaikat.

Gyorsan rákerestem egypár poliámoros oldalra, a szőr felállt a hátamon a kiforgatott idézetektől.

2022. jan. 21. 17:09
 50/75 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több mint 10 férfi volt mellette az életemben, neki pedig majdnem 30 nő. És egytől egyig mindenkivel szerelmesek voltunk. A leghosszabb ilyen kapcsolat több mint 4 évig tartott neki, nekem pedig több mint 2 évig. Mindegyik nagyon egyedi és különleges volt számunkra, de ami egymással volt, az sokkal hatványozotabban az volt.

Itt buktal le...

Hogy a francba pasiztal (egyaltalan ismerkedtel te is,o is) ha sulve fove egyutt logtatok???

2022. jan. 21. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!